sabahları jickle çekiyorum çalıştırmak için sonra dediğin gibi koku felan kalmıyor ben önemli olabileceğini düşünmüştüm :cat:eğer jickle çekiyorsan gelir çiğ (yağda atar) atar hele motor soğukken daha çok çig atar kısa bir süre sonra geçer merak etme benzinlerimiz çok kaliteli ondanr:
arkadaslar kullanma kılavuzunda standart binis için cpr6-ea ngk buji oneriyor...high speed riding için ise cpr7-ea diyor...bu bujinin ne gibi katkısı olur veya kullanan varsa tavsiye eder mi?
bir de arkadaslar kalb.tor sorunu nedeniyle yuksek devirlere cıkarken yıgılma oluyor...devir yukselmiyor...benden tavsiye asla kirli yakıt kullanmayınr:
arkadaslar kullanma kılavuzunda standart binis için cpr6-ea ngk buji oneriyor...high speed riding için ise cpr7-ea diyor...bu bujinin ne gibi katkısı olur veya kullanan varsa tavsiye eder mi?
bir de arkadaslar kalb.tor sorunu nedeniyle yuksek devirlere cıkarken yıgılma oluyor...devir yukselmiyor...benden tavsiye asla kirli yakıt kullanmayınr:

4250 innova kullanıcısı olarak beni düşündürüyor...
o parayla gıcır gıcır bir cıbır sahibi olabilirsin belki farklı motorlar ama honda kalitesi var gerçekten çok olduğunu düşünüyorum...
Fuara giden arkadaşım da fiyatın 4.100-4.250 TL civarı olacağını söylüyor,ben razıyıma ama gelmesi 3 ayı bulacakmış.![]()