honda 600rr veya suzuki GSX-R600

arkadaşlar sıfır almayı düşünüyorum tabiki tip sağlamlık ve parça sorunu

sıfır alıcakssan gsx600r
ikinci elde honda tercih et bence
yada çok çok iyi bildiğin 2. el bi gsxr al

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
o makinaları alıcak düzeyde binici olan zaten arasındaki kararı hemen verir foruma sorarak super sport makina alınmaz :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne alacaksan çabuk karar ver yoksa burda savaş çıkar.... :queen: Hafiften inleyen nameler başlamış bile.... :queen:

gsxr Cadde motoru diyorlar Ama benim kararım 600RR Hanspree veya Kırmızı olurdu.. :cat:

600luk mak alıcaksan gsx-r sadece suzuki ve goruntu oldugu için tercih edilir ama hondanın marka fanatikliginden baska ozelligi yoktur

r6 alınıcak makdir 636 alınır ama zmotodan kacar insanlar oyuzden gelip burda sormak mantıksızdr her makinenin kendine ozgu cok farkı var oyuzden git bak parana zevkine uyanı al

hee bigun 1000lik mak almak istersende buraya topic acmana gerek yok paran varsa gsx-r alırsın cnk:bounce:

yamahadan şaşma :p yada sana bitane bisan lifan alalım :cherry:

en iyisi gsx-r duruyor bence adı üstünde

Suzuki= Grand Sport Xterme-Racing

çin malı al bence. arıza werir, meşgul eder, canın sıkılmaz.

evet arada gidicen tamirciye sanayiye yolda küfür edicen fln stres atıcan oluncada mutlu olcan yoksa al 10 sene anahtar değmesin bin bin nereye kadar :) :p

insanın parası olmasıda güzel hangisini alsam acaba diosun olmasa alamıom dert hey yawrum benim....

Son düzenleme:
gsxr i çok daha karizmatik buLduğum bi gerçek
ama bir dostumuz kawa önermiş gsxr mi 636 mı dersen :) 636 derdim..

Motorların fotolarını yan yana koysaydınız tipi hangisi güzelse şunu al derdik:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar