honda 600rr veya suzuki GSX-R600

GSX-R600.jpg

2003HondaCBR600RR.jpg

600rr dan şaşma offff inş bi gün benimde 600rr ım olacak offf offfff :queen::queen:

Daha yenı arkadasım aldı 600F den sonra uzun zamandır 2teker uzerınde 2 sınıde test ettı ve Suzukide karar kıldı kı kesınlıkle Honda dan sasmayan bır arkadastı..Bır cok yonden test ettı ve işte aradıgım motor budur dedı bilmiyorum artık tercih meselesı 2007 GSXR 600 aldı..Bende gordugumde makınayı tek dedıgım bu resmen yılan dedım :) 600RR ıcın aynı seyı dedıgımı hatırlamıyorum...Ben cok anlamam ama goruntu kesınlıkle SUZUKI..helede Ses o nasıl egzoz orjınalden bıttım bıttım...

GSXR600_RED.jpg

O arka koltuktakı kırmızı granaj cıkıyor koltuk oluyor ıstersen takıyorsun granaj oluyo... Aynısını aldı...Sonra o granajı takıp artık luzumsuz kısılerı oturtursun ustune :)

Son düzenleme:
burda herkesin görüşüne saygı göstermek gerek
kimi honda diycek kimi suzuki
sen gönlünden geçeni al
bu arada ben honda dan şaşma derim :)

görünüş olarak suzukiyi tek geçerim.hem piyasada fazla yok.elini sallasan hondaya deyiyor...

benim görüşüm suzuki biraz daha fark yaratıyor:) cünkü genelde hep honda var bu hondanın iyi oldugunu göstermez ama yalnış anlatmak istemem honda'da iyi.

honda ve suzuki teknolojileri neredeyse aynı hiç fark yok kalite acısındanda öyle farklı olayım görüntüm olsun diyorsan suzuki.. yinede alacagın hangisi olursa olsun hayırlı ve kazasız sürüşler.:mrgreen:

eklemeden geçmiyecem Yamaha ikisindende iyi:queen:

gerçekten honda bence diğerlerine göre çok daha rahat kullanış açısından tip olarak bakmazsan honda en iyisi

Gixxer600 tabii ki. Titanyum valvler, iridyum bujiler, A-B-C selektör, Hayabusa'nın frenleri, sınıfının en yüksek torku, çok daha çarpıcı estetik unsurlar, elektronik gidon amortisörü, tüm kullanıcı araçları (pegler vs) ayarlanabilir olması, en iyi sporlar: Bridgestone BT16 Batlax lastikler, parçalarının daha ucuz olması...

Suziki daha yakışıklı ve göze hitap ediyor. İkisinide alırsan pişman olacağını sanmıyorum ama sen suziki'yi aklına yatırmışsın gibi geldi. :cat:

kullandın mı hiç ?

evet arkadaşlar ilginize çok teşekür ederim ağırlık suzuki oldu nasipse bunu almayı düşünüyorom bu arada suzuki kullanmadım kısa bir süre 1000rr kullandım ama 600 alacağım

selam Kardesim,

bir atasözünü hatirlatayim! "hic attan inilip, esege binilirmi" dikkat et hayal kirikligina ugrama....

Tavsiye: iki silindirli SS lere bak...

tip olarak yeni gsxr şahsen benim hoşuma gitmiyor

alien gibi duruyor

GSXR600-2008.jpg
suzuki_gsxr_750_2008_1.jpg

ama bunun bir eski kasası bence daha göze hitap ediyor

Suzuki_GSXR_600_2006.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar