NINJA diye hosuna gitti, degil mi?
Ne yalan söyleyeyim, evet
Son 1 - 1,5 aydır kafayı yemiş şekilde SS'lere bakıyorum ve okuyorum. Honda'da, Kawasaki'de yenilemişler motoru ve her ikisi için söylenenler çok güzel. Bir tek, ZX-6R için en rahatsız motor diye geçiyor. 600RR içinse tek bir negatif söylenti yok. Tiplerine bakıyorum, kesin ZX-6R diyorum. Ama Honda için söylenenleri de düşünmeden edemiyorum. En rahat motor, herşeyi yenilendi, çok keyifli sürüş, vs. Ayrıca görüdüğüm kadarı ile inanılmaz bir rağbet var 600RR'a burada. Bu hem iyi, hem kötü. Herkeste olması moral bozucu biraz. Öte yandan, satmak istediğimde daha rahat satabilirim (eğer satmak istersem) diye düşünüyorum. Honda'nın servis konusunda da çok iyi (ama biraz pahallı) olduğunu duydum.
Gidip gidip geliyorum kararsızlık içerisinde...
Bence tasarım konusunda bu modellerin içinde en güzeli;
1- ZX-636R
2- 600RR
3- YZF R6
4- GSX-R 600
Sanırım test sürüşü için ehliyetin en az 3 aylık olması şartı vardı :silent: Biraz daha beklemeniz gerekicek

ale:
Benim sıralamada Yamaha ile Suzuki'yi yer değiştirmiş şekilde
Bu arada test sürüşü için bana ehliyet filan soran yok, hatta teklif ve ısrar var

Alıcı olduğunu anlyınca dert etmiyorlar

sanki bilemiyorum. Ehliyet olmasını ben kendim istiyorum kullanmadan önce :queen: Zaten almak için acelem de yok...