CF Moto'nun kampanyası gibi birşey olmasında , motor alana zincir spreyi hediye ediyorlarmış vah vah![]()
ahahah motosiklet alana tesekkur ediyorlarmis kampanya olarak
CF Moto'nun kampanyası gibi birşey olmasında , motor alana zincir spreyi hediye ediyorlarmış vah vah![]()
Tam istediğim ikili, Honda Hayat Onda. Tabi değerli üye olan Honda destekcimizi unutmamak gerek![]()
Hırbonen'e kızan bir kesim var ama adam Honda konusunda çok donanımlı. Misal ben "Crx" desem, eski kasa "Prelude" desem, "Vti" ya da "Del sol" desem çoğu kişi bilmeyebilir, anlamayabilir ama Hırbonen ağa ıncık cıncık her türlü bilgisini verecek kadar Honda'ya hakimdir.
Büyük ihtimal Honda'da çalışan çoğu kişiden daha bilgilidir, tek merak ettiğim şey ise bu kadar Honda aşkı nedir yahu![]()
Hepimizin büyürken genç yaşlarımızda sevdiğimiz, öykündüğümüz araçlar illa ki olmuştur. Misal ben "2 zamanlı Mercury tekne motoru" desem bir ben-i adem bu forumda şu an "hafız neden Suzuki, Evinrude, Johnson değil?" diyemez günümüzde. Hırbonen de o şekil, Honda geçmişte hem alınabilirliği nispeten kolay, hem de sapıkça performansa sahip araçlar üreten bir markaydı. Sonradan Nc gibi efendi ürünler üretmeye başladılar.
Hondanın geçmişine baktığımda V motorlar ürettiğini gördüm baya güzel işler yapıyormuşlar.
Geçmişte bu adamlar 500 cx gibi Moto Guzzi tadında v bloklar, Bmw gibi boxer motorlar gibi bir çok teknolojiyi başarılı olarak üretmiş ya da adapte etmiş bir firma. Ben her ne kadar "Kawasaki - Heavy İndustry" diye makara olarak geyik yapsam da Honda bir başkaydı, sonradan ruhsuzlaştı.
bu arkadaslar euro5 normlarini karsiliyormu ki dostum bak durduk yere bizi heyecanlandirma simdi![]()
İnan bilmiyorum dostum, araştırmadım. İlaç gibi olur gelse, fiyat olarak astronomik olurdu malum![]()
Kesinlikle katiliyorum keske gelse. honda yamaha suzukinin asya pazarindaki hava-yag sogutmali uygun fiyatli modellerini tr ye getirmesi lazim.
otel yapmak icin orman yakilan ulkede euro normlari gecerli saka gibi.