HJC V10 alınır mı?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
bende buna ayar oluyorum zaten göbek var, uzun yolda bi yerden sonra yukarı cıkıyor iyice oradan serinlik girince götüm belim mi acıldı diye rahatsız oluyorum :D
Kıyafetlerin göbeklilere göre tasarlanmamasına ben de gıcığım.
Sanki insanların %90'ı atletikmiş gibi hep onlara göre kıyafet tasarlıyorlar, mont alırken çok zorlanıyorum, ya önü fermuarı kapanmıyor göbek yüzünden ya da fermuarı kapananın bu sefer kolları falan bol kalıyor korumalar yerlerine tam oturmuyor.
Yaa bunları alanların çoğu göbekli işte. Ona göre yapsınlar.

Motosikleti
Ns200 15"
Bu konuları Cyan ve ben gibi artık dışarıdan nasıl göründüğünü önemsemeyecek kadar yaşlanınca takmamaya başlıyorsun. :)

Ama ben de az da olsa bu duruma gıcığım. Yazlık montların bellerini çok kısa yapıyorlar.
Yok be abi dış görünüşümde kimin ne düşündüğü zerre umrumda değil, kimi zaman oversize tişört giyiyorum ve o çıkıntı olan kısımın başlangıcı ile ceketin bitiş noktasında ekstra bir sıkışma gibi bişe hissediyorum o uyuz ediyor yoksa gerisinde problem yok. :)

Motosikleti
D400
Kıyafetlerin göbeklilere göre tasarlanmamasına ben de gıcığım.
Sanki insanların %90'ı atletikmiş gibi hep onlara göre kıyafet tasarlıyorlar, mont alırken çok zorlanıyorum, ya önü fermuarı kapanmıyor göbek yüzünden ya da fermuarı kapananın bu sefer kolları falan bol kalıyor korumalar yerlerine tam oturmuyor.
Yaa bunları alanların çoğu göbekli işte. Ona göre yapsınlar.

Kışlık mont olarak bi prosev var önü kapanıyor ama sıkıyor. en son yenisini alayım dedım LBC hariç önü kapanan bulamadım :D
Durt'un yazlık montu var kapanmıyor bile, yelek var allahtan da onun önünün fermuarını cekiyorum montun yerine :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kışlık mont olarak bi prosev var önü kapanıyor ama sıkıyor. en son yenisini alayım dedım LBC hariç önü kapanan bulamadım :D
Durt'un yazlık montu var kapanmıyor bile, yelek var allahtan da onun önünün fermuarını cekiyorum montun yerine :D
Fermuara ek yaptır. Bir parçaya aynı dişe sahip fermuarı açıp iki tarafa diktir. Mont üstündeki fermuarın bir tarafına tak oarada kalsın.

Motosikleti
D400
Fermuara ek yaptır. Bir parçaya aynı dişe sahip fermuarı açıp iki tarafa diktir. Mont üstündeki fermuarın bir tarafına tak oarada kalsın.

gerek yok yav. üstümdeki yırtılmaz motorcu yeleği zaten kaza anında yırtılma acılma gibi bir durumu yok. montu da tuttugu için yeterli geliyor :D

Esas problem belli, montları aldıgım zamanki kiloma dönmem gerek :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
gerek yok yav. üstümdeki yırtılmaz motorcu yeleği zaten kaza anında yırtılma acılma gibi bir durumu yok. montu da tuttugu için yeterli geliyor :D

Esas problem belli, montları aldıgım zamanki kiloma dönmem gerek :D
Motora biniyorken o iş yaş. Ben kapının önünden binim fabrikanın içinde ofisin önüne park ediyorum.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
o motor varken sana bakmazlar hocam :D şahsen ben motorun üstünde senin olduğunun farkına bile varmam :D yani az önce motora bakarken kaskı geçtim seni bile görmedim :D
Motor yok artık, Sattım çoktan :) Sadece izlemesi güzel. Geri kalan herşey için vazgeçilebilir. Daha iyi alternatifleri var.

Yok be abi dış görünüşümde kimin ne düşündüğü zerre umrumda değil, kimi zaman oversize tişört giyiyorum ve o çıkıntı olan kısımın başlangıcı ile ceketin bitiş noktasında ekstra bir sıkışma gibi bişe hissediyorum o uyuz ediyor yoksa gerisinde problem yok. :)
Oversize t-shirt candır. Sıcak havalarda atlet yerine oversize/uzun tshirt giyiyorum, beli içeriye tıkıp. Çatal göründü, göbek açıldı derdi de olmuyor, mis gibi. Ama markalar da artık biz göbekli ihtiyarları da düşünerek ayrı bir beden/model üretsinler.

Motosikleti
Ns200 15"
Oversize t-shirt candır. Sıcak havalarda atlet yerine oversize/uzun tshirt giyiyorum, beli içeriye tıkıp. Çatal göründü, göbek açıldı derdi de olmuyor, mis gibi. Ama markalar da artık biz göbekli ihtiyarları da düşünerek ayrı bir beden/model üretsinler.
Köftecilere özel beden gerekli buna bende katılıyorum. :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mont ile aynı renk tshirt giyildiğinde göze o kadar batmıyor.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
bende buna ayar oluyorum zaten göbek var, uzun yolda bi yerden sonra yukarı cıkıyor iyice oradan serinlik girince götüm belim mi acıldı diye rahatsız oluyorum :D
Bırak ağbi düşiyim demek geçiyor insanın içinden.
A_M8XaoCcAIuz8Q

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ACT sen bilirsin, çok şık kask ama naked ya da sport touring kullananlarda memnuniyet oranı nasıl?
Bence ön tur camı olmayan bir modelde rüzgar sesi fazla olacaktır , naked ya da sport turing için çok uygun değil gibi geldi bana . ACT’nin motorda muhtemelen kaska çok az rüzgar geliyordur.
Bir de söylemeyi unutmuşum çene kısmındaki havalandırma deliklerinin açma kapama kısmı çenenin iç kısmında , sürüş esnasında açıp kapamak pek mümkün değil :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar