Abi şu yazlık montun altından tişörtün yırtık dondan çıkar gibi durmasına bir çözüm bulamadılar.Türkiyede ilk alanlardanım, İzmir'de kesin Türkiyede de belkide ilk alan kişiyim. 2 senedir keyifle kullanıyorum. Malzeme kalitesi falan çok iyidir. Havalandırması bi tık düşük. Sessiz bir kask. (shoei gt air2 ile karşılaştırınca aynı düzeyde diyebilirim) Aynı tarzdaki sessiz sayılan Shoei Glamster'a göre bayağı bi sessiz.
Renkli vizör şart. Güneş vizörü bulunmuyor.
![]()
Sorma yaa, bi de benim tshirtler genelde renklidir. Zırtapoz gibi geziyoruz.Abi şu yazlık montun altından tişörtün yırtık dondan çıkar gibi durmasına bir çözüm bulamadılar.
İçeri sokuncada kırışıyor.![]()
Abi birde tişörtün kalıbı kısaysa bel açılmasıda garanti, ben çözümü siyah giyinerek çözmeye çalışıyordum.Sorma yaa, bi de benim tshirtler genelde renklidir. Zırtapoz gibi geziyoruz.
Bu fotodaki tshirt mor mesela, aha şu renk https://cdn.vakkorama.com.tr/mnresize/595/892/8683820776007-01.jpg
Türkiyede ilk alanlardanım, İzmir'de kesin Türkiyede de belkide ilk alan kişiyim. 2 senedir keyifle kullanıyorum. Malzeme kalitesi falan çok iyidir. Havalandırması bi tık düşük. Sessiz bir kask. (shoei gt air2 ile karşılaştırınca aynı düzeyde diyebilirim) Aynı tarzdaki sessiz sayılan Shoei Glamster'a göre bayağı bi sessiz.
![]()
Ben kullanan kimseyi görmedim abi. Oturuştan ve aerodinamiden kaynaklı soruyorsun diye düşünüyorum. Emin olamadım.ACT sen bilirsin, çok şık kask ama naked ya da sport touring kullananlarda memnuniyet oranı nasıl?
Uzay mekiği gibi duruyor maşallah hem kask hem motor.Türkiyede ilk alanlardanım, İzmir'de kesin Türkiyede de belkide ilk alan kişiyim. 2 senedir keyifle kullanıyorum. Malzeme kalitesi falan çok iyidir. Havalandırması bi tık düşük. Sessiz bir kask. (shoei gt air2 ile karşılaştırınca aynı düzeyde diyebilirim) Aynı tarzdaki sessiz sayılan Shoei Glamster'a göre bayağı bi sessiz.
![]()
ACT sen bilirsin, çok şık kask ama naked ya da sport touring kullananlarda memnuniyet oranı nasıl?
Bu konuları Cyan ve ben gibi artık dışarıdan nasıl göründüğünü önemsemeyecek kadar yaşlanınca takmamaya başlıyorsun.Abi şu yazlık montun altından tişörtün yırtık dondan çıkar gibi durmasına bir çözüm bulamadılar.
İçeri sokuncada kırışıyor.![]()
Ya harbiden çok kötü duruyor ama,hele bide boyu nispeten kısa biriysen bacak boyunu iyice kısaltıyor o zaman harbiden yırtık dondan çıkmış gibi oluyor insan ahshwjsjwkBu konuları Cyan ve ben gibi artık dışarıdan nasıl göründüğünü önemsemeyecek kadar yaşlanınca takmamaya başlıyorsun.
Ama ben de az da olsa bu duruma gıcığım. Yazlık montların bellerini çok kısa yapıyorlar.