HJC V10 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler kız arkadaşım retro tasarımları beğeniyor ben de bu fiyata sağlam bir kask aradım gerek fiberglass kabuğu gerek güvenlik sertifikaları olsun bu kaskı iyi olarak buldum sizce nasıl alınır mı bu kask?

Motosikleti
SYM ADX 125
İyi kask, guvenebilirsiniz. Tipi de cok guzel. Solid renklerde fiyati da bir tik dusuk desenlilere gore.

ktpwe0q.jpeg
Şekil olarak çok güzel bir kask ,
biraz gürültülü bir kask denebilir özellikle azıcık vizörü açtığınızda resmen ıslık çalıyor :)
Tabi bu gürültü kısmı şuan kullandığım diğer kasklar ( Arai rx7v , Alpinestars r10) ile kıyasladığım zaman. Belki de o kadar gürültülü değildir.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Türkiyede ilk alanlardanım, İzmir'de kesin Türkiyede de belkide ilk alan kişiyim. 2 senedir keyifle kullanıyorum. Malzeme kalitesi falan çok iyidir. Havalandırması bi tık düşük. Sessiz bir kask. (shoei gt air2 ile karşılaştırınca aynı düzeyde diyebilirim) Aynı tarzdaki sessiz sayılan Shoei Glamster'a göre bayağı bi sessiz.

Renkli vizör şart. Güneş vizörü bulunmuyor.

Motosikleti
Ns200 15"
Türkiyede ilk alanlardanım, İzmir'de kesin Türkiyede de belkide ilk alan kişiyim. 2 senedir keyifle kullanıyorum. Malzeme kalitesi falan çok iyidir. Havalandırması bi tık düşük. Sessiz bir kask. (shoei gt air2 ile karşılaştırınca aynı düzeyde diyebilirim) Aynı tarzdaki sessiz sayılan Shoei Glamster'a göre bayağı bi sessiz.

Abi şu yazlık montun altından tişörtün yırtık dondan çıkar gibi durmasına bir çözüm bulamadılar. :D

İçeri sokuncada kırışıyor. :)

Motosikleti
Ns200 15"

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bu değil, bu kasada Cvo harici 117ci ST olarakta var. Cvo'ya göre bi tık daha güçlü tourqe cam ile geliyor, süspansiyon 1" yüksek ultra modelleriyle aynı yükseklikte ama konfor odaklı değil. Bi tık daha sert. Bir de çantaları kısa. Yeni kasada Düz St yok, CVO ST olarak satışa çıkardılar. Onlarla karıştırıyorsun.

Herkese çok teşekkür ederim satın alıyorum tekerinize taş değmesin.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Yavv bu motorada chapsız binilmez ki.

AYNI AYAKKABIDAN BENDE VARDI. İNŞALLAH AYNI KASK VE MOTORDAN DA BENDE OLUR.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ACT sen bilirsin, çok şık kask ama naked ya da sport touring kullananlarda memnuniyet oranı nasıl?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
ACT sen bilirsin, çok şık kask ama naked ya da sport touring kullananlarda memnuniyet oranı nasıl?
Ben kullanan kimseyi görmedim abi. Oturuştan ve aerodinamiden kaynaklı soruyorsun diye düşünüyorum. Emin olamadım.

Motosikleti
Motoru satıldı...

Uzay mekiği gibi duruyor maşallah hem kask hem motor.
Kazasız belasız sürüşler :)

Bayıldığım bir kask.ben benzeri olan scorpion hx1 aldım.ikisi de çok güzel

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Güneş vizörlüsü olsa kesin alacağım kask. Genelde bu retro tasarım kasklar ya yarım ya da güneş vizörsüz oluyor malesef.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi şu yazlık montun altından tişörtün yırtık dondan çıkar gibi durmasına bir çözüm bulamadılar. :D

İçeri sokuncada kırışıyor. :)
Bu konuları Cyan ve ben gibi artık dışarıdan nasıl göründüğünü önemsemeyecek kadar yaşlanınca takmamaya başlıyorsun. :)

Ama ben de az da olsa bu duruma gıcığım. Yazlık montların bellerini çok kısa yapıyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güneş vizörü olmayan kask ben kesinlikle alamam çünkü normal kışın bulutlu havada bile güneş vizörü olmadan yolu görmüyorum. Vizör değiştirmekle de uğraşamam. Gözleri ışığa hassas olanlar bu konuyu atlamasınlar.

Motosikleti
Forza 250
Bu konuları Cyan ve ben gibi artık dışarıdan nasıl göründüğünü önemsemeyecek kadar yaşlanınca takmamaya başlıyorsun. :)

Ama ben de az da olsa bu duruma gıcığım. Yazlık montların bellerini çok kısa yapıyorlar.
Ya harbiden çok kötü duruyor ama,hele bide boyu nispeten kısa biriysen bacak boyunu iyice kısaltıyor o zaman harbiden yırtık dondan çıkmış gibi oluyor insan ahshwjsjwk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar