HJC-Is17 mi AGV K3-SV mi ?

Katılım
31 Ağu 2010
Mesajlar
318
Arkadaşlar biri şu iki kaskın arasından biri icin desinki kesinlikle şundan dolayı şunu al.Cok kararsiz birisiyim.Butce ihtiyac falan diye eleye eleye giderek 2 ye dusurdum seceneklerimi ancak bundan sonrasina karar veremiyorum.Agv de intercom icin bosluklar var.hjc ninde dugmeleri havalandirmalari hosuma gitti.ikisini taktigimdada kafam cok mutlu oluyor.tip olarakta ikiside cok yakisikli bana gore.malzemeleride ayni kalitede gibi.fiyat olarakta AGV 50 tl falan daha uygun.Ancak hangisi daha aerodinamiktir, kafayi daha az yorar , daha az ruzgar ve ses alir bunlari bilmiyorum iste.Bir fikir verin nolur ciglik atcam az kaldi.
 
Katılım
31 Tem 2014
Mesajlar
512
Bence HJC, çünkü Pinlock gibi bir özelliği var. AGV vizörlerinde Pinlock takılacak yer yok, soğuk ve yağışlı havalarda motor kullanmak eziyet oluyor.
 
Katılım
23 Haz 2015
Mesajlar
274
bence o piti piti yap. ciddiyim. ikisini de alınca mutlu olacaksan bırak kader senin yerine seçsin
 
Katılım
31 Ağu 2010
Mesajlar
318
Hjc yi lorenzo kullaniyor.Ona mı sorsam acaba :) baba kask nasil ruzgar aliyormu diye :)
 
Katılım
10 Kas 2012
Mesajlar
38
AGV k3 sv kullanıyorum yaklaşık 1 senedir, o kadar para verdiğim için kullanıyorum yoksa hakkaten rezil bir kask, fazlasıyla rüzgar alıyor, çok rahatsız ama tipine diyecek yok. Hjc denemedim nasıldır bilemem ama k3'ü düşünme derim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst