Hız ölüm getirdi - Halit Burak Ertem (34) hayatını kaybetti

öncelikle allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum arkadaşlar halit burak etem kardeşimizin cenazesi yarın sahrayı cedit camisinden kaldırılıyor katılmak isteyen arkadaşlara duyrulur
NOT babasının isteğidir katılımc arkadaşların motorsikletleriyle gelmeleri rica olunur saygılar

öncelikle allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum arkadaşlar halit burak etem kardeşimizin cenazesi yarın sahrayı cedit camisinden kaldırılıyor katılmak isteyen arkadaşlara duyrulur
NOT babasının isteğidir katılımc arkadaşların motorsikletleriyle gelmeleri rica olunur saygılar

abi gelmelerimi gelmemelerimi yanlışlık olmasın?

arkadaslar burak abiyle fazla bir muhabbetim yoktu 2-3 defa gormuslugum 1 kerede abimin yanında konusmuslugum vardi abimlerin cok yakın arkadasıylı mekanı cennet olsun...hatta abimlerle buluşmaya giderken geçirmiş kazayı:pale:

kaza ile ilgili olarak kaskı vardı ama boynu kırılmış
benim bildigim kadarıyla herkesın soyledigi tek sey burak hız yapmaz cok dikkatli motor kullanır asla elbiseleri korumaliklari olmadan asla binmezmiş ilk once kaza yoldan dolayı dengesini kaybedip vurdu diye biliniordu ama sonrasında bir gorenin soylemesi bir arac vurmus ve sonradan kacmis vurmasıyla dengesini kaybedince motoru bırakmıs ve motor sonradan arkadan carpmıs ondeki araca die soylentiler var ama burak abi o esnada motorun ustunde degilmiş

ve babası arkadslarının motorla gelmesini istemiş:salut:

lütfen başlıktaki hız ölüm getirdi yazısını kaldıralım çünkü hızda olayı olan bir kaza değil bu lütfen

arkadaşlar cenaze kalktımı yeri vee zamanı nerde biri belirtsinde toplanıp gidelim son vazifemizi yapalım yaaa yer ve zaman

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah Gani Gani Rahmet Eylesin Ailesinin Ve Sevenlerinin Başı Sağolsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar