Hız Limiti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vaaaaaaaay abi ne bu yaaa. 200 340 siz neden bahsediyorsunuz.:))
motorcular delidir demişlerde boşuna dememişler. siz harbi çılgınsınız. ben sizin yanınızda kaplumbağayım be:p
murat abi herkes bana masum der zaten. en son dıyen kısı sendin:) inşallah bu sakınlık motor aldıgımda da devam eder:D

bir abiye izlettiğim video geldı aklıma. hayabusanın 350 vurmasını. kendısının 86 gsx r si var. izledikten sonra bunu demişti bana
"" bu adamda akıl varmı acaba. merak ediyorum.
dedim öyle ya. olmasa süremez bunu he rhalde var.
oda şöyle demişti. hı hı belli oluyor olup olmadığı:)

murrat dediğin gibi yavaş gidince hararet yükseliyor onun için ben 295km giderken radara yakalanmışım? ama görmedim onları :cherry: onlarda beni :jocolor:

ra

bence hız limiti kavramı yanlış bişey hız yapmayan düzgün mü sürüyor demek yani öyle kazalar var ki yavaş ve aptal sürücülürin yaptığı akıl almaz ayrıca dünya büyük ve hızlı yaşıyor bu hıza ayak uydurmalı 70 le 100 le mesafeleri geçmek zamandan kayıp

G

Guest

resmen rezalet bu 70km hız sınırı,bi an önce düzeltilir inşallah.bide şu muayene süreside 2 yıla çıkarılsa daha bi güzel olacak ama du bakalım nolcak...

neyi tartışıyoruz biz ya karayollarını mı biz ki motosikletli arkadaşlar köprüde otobanda binek araçlarla aynı parayı ödüyorsak aynı hız limitine hakkımız var diyorum başka bişi demiyorummmm. Ha bide soracaksınız sen kaç ile gidiyorsun şu anda belki size göre gidemiyorum bile ehehehe :king: yok canım aslında o kadarda değil

Torpilli olmamasıda gerek zaten
Skulllllllllllllllllll konuşmuştuk abi imza toplayalım ya şöle sonrada bizim yeni avrupa sıtandartlarına kabul edilen motosiklet federasyonumuza yollayalım olmazki canım bölede yaaa ala ala

ya halen tartışılıyomu bu konu yaw biz mi hız limitini değiştircez :salut:
imza toplansa bile hiç bişi olmaz
yukardakiler dicek
"yaw kardeşim ya yawash gidin sizde o kadar 2 tekerlekli şeytan aletiyle o kadar hız yapılırmı 70 size fazla bile"
şaka bi yana türkiyede motosikletin daha ne olduğunu doğru düzgün bilmeyenler var.Bu yüzden böle şeyler zor imzaymış falan :jocolor:
Eğitim Şart wallaha :cherry:

bende bır aralar 70 yeter dıyordum. ama bana dediler sen kullanmadıgın ıcın sana ole gelıyor alda gorursun. ondan sonra bır ruya gordum. kaçlan gıttıgımı tahmın edemezsiniz. dedim ozman bunlar haklı. ruyada bıle ınsan kendını tutamıyor . motorsurenler daha ıyı bılır. 1 2 3 derken ınsan biraz daha derken. kabire çumburlop :cherry:

70 nereye yetiyo olum sen bin bi tane vitesli motora da son hızına çıkartmak için neler yaparasın :santa:

işte bende onu kastettım.
ama ben ole bır ınsanbulacagım veya ole olacagım 70 i geçmıcem. olurmu acaba :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar