Hız Limiti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi çok gırgırsın. aslında öyle ama işte. motorumuz yok dıye ole dıyoruz.
herkes bır gun motorun olursa sen görürsün dıyor en az 130. her halde boledır.

G

Guest

şimdi benim hayabusam olucak ben 70 i geçmicem!mümkün değil!minimum 150

zaten bırıncı vıteste 100 gibi. 2 ye de takmıcak halın yok. o zmanda tabi 3 4 ve 5 derken.
sonrası malum. gökler..

G

Guest

resmen alçak uçuş...yani düşünürken bile tüylerim tiken oldu burda,kimbilir nasıldır üzerine binip gazlamak

motorsikletlerin şehirler arasın yolarda hız limitleri 80 km dir %10 teloransıyla beraberi 88 km dir. Ama ben 100 ün altında ceza yazan memur arkadaşa daha hiç raslamadım 90,100 ü aşmazsanız ceza yemezsiniz kolay kolay (Şehirler arası yolardaki yerleşim alanlarına dikat edin) :flower:

evet abi öyle. ama şu dar varki motorsıkler kulturu olmayan şehirlerde örnek olarak buryaı verırsem. motor ıle kaçla gıdersen gıt. arba olmadıktan sonra pek bir sey olmuyor. 200 ü geçmede. bilmem mtorcuların yararınamı. aslında yararına gibi ama bence kural ihmali. alışmasınlar :cherry:

arabalarda da 260 ibre var ama ne yazikki o hizla gitmelerine yine izin verilmiyor :queen:

Şu motosikletlerin yasal hız limitleri hakkında açık ve net bilgisi olan varmı?:silent:

Geçen gün bir sohpet esnasında otomobillerle aynı limitlere çekildi denildi ancak hala bir dökümana ulaşamadım.:pale:

Otomobilde veya motosiklette, göstergedeki azami hız limitine ulaşmak mecburiyetinde miyiz ki bu hızı yapamayacaksak bunu buraya niye koymuşlar diye serzenişte bulunuyoruz ?

Mevcut hız limitlerini, özellikle meskun mahal dışında olanlarını en az 20 km artırmak gerektiğini düşünüyorum. Otoyol güzelliğinde bölünmüş yolların yapıldığı günümüz Türkiyesinde, 90 km otomobil için bile komik kalıyor.

Şu motosikletlerin yasal hız limitleri hakkında açık ve net bilgisi olan varmı?:silent:

Geçen gün bir sohpet esnasında otomobillerle aynı limitlere çekildi denildi ancak hala bir dökümana ulaşamadım.:pale:

Motosikletlerin hız limiti 90'a çıkartıldı arkadaşlar. Herhangi bir polis memurundan teyit alabilirsiniz.

Bu başlığı da kilitliyorum çünkü yanıltıyor insanları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar