Hindistan'dan Selamlar

Selamlar,forumu uzun suredir takip ediyorum,sayenizde cok sey ogrendigimi itiraf etmeliyim.
Bugun uye oldum,umuyorum ki keyifli vakit gecirir guzel arkadasliklar kurabilirim.
Suan itibariyle Hindistan'da ikamet ediyorum,tekstil ile ugrasiyorum,hazir giyim imalati,
Ayni zamanda ticari danismanlik yapip hobi olarak da gomulu sistemlerin yazilimi hakkinda egitim aldim.
Motor askim burada basladi acikcasi,malumunuz Hindistan trafiginde zevkten ziyade zorunluluk:)
Net bir hesap yapmamakla birlikte 50 bin uzerinde motor tecrubem var,kawasaki boxer,yamaha fz,bajaj pulsar,
Yamaha enticer,royal enfield thunderbird 350 motorlarinda tecrube edindim.
Suan icin Turkiye'ye donmeyi planladigim icin bir ay once motorumu sattim,
Kismetse memleketim Izmir'ime dondugumde bir motor almayi planliyorum.
cb500 serisi gelirse alicam ki gelmicek diye duydum simdilik olmadi gelene kadar cbr250r ile idare edicem:)
Bu arada telefondan yaziyorum cumle dusuklugu,noktalama ya da yazim hatasi varsa affedin.
Saygilarimla.

Tesekurler sailor,bu arada ismimi yazmayi unutmusum:) Adim Burak.nick bulamadim:) oyuzden no_tenshi diye yazdim
Japonca anlami melegim...bi ara ankara japon kultur vakfinda kursa katilmistim aklimda kalan bi kac kelimeden biri:)
Ileride degistirebilirim Turkce bir nickle..

Hosbulduk Namik Bey,izmir'de olmaniza sevindim,kisa zamanda araniza katilmak isterim,etkinlik vs duzenliyorsaniz.Bu arada motorunuz cok guzel gorunuyor.Masallah diyim:)
Saygilarimla

Tesekurler sailor,bu arada ismimi yazmayi unutmusum:) Adim Burak.nick bulamadim:) oyuzden no_tenshi diye yazdim
Japonca anlami melegim...bi ara ankara japon kultur vakfinda kursa katilmistim aklimda kalan bi kac kelimeden biri:)
Ileride degistirebilirim Turkce bir nickle..

memnun oldum burak. Önemli olan nickler değil bizleriz :cat:

Hoş geldiniz, yurda gelmeden evvel 1 gemi dolusu "bajaj pulsar 200 ns" getirmeniz mümkünmü acaba? kullanıcısını yada tanığını bulmuşken sorayım "200ns" hakkında ne düşünüyorsunuz?
Fiyakalı içi boş, yada hem fiyakalı hem ciğeri sağlam?

sbr

hoşgeldin burak. ne zamandır bekliyordum hindistandan biri olsada TVS için bize yardımcı olsa diye:cherry: yakında seni özel mesajla rahatsız ederim.

Hoş geldiniz, yurda gelmeden evvel 1 gemi dolusu "bajaj pulsar 200 ns" getirmeniz mümkünmü acaba? kullanıcısını yada tanığını bulmuşken sorayım "200ns" hakkında ne düşünüyorsunuz?
Fiyakalı içi boş, yada hem fiyakalı hem ciğeri sağlam?
200ns modelini kullanmadim,pulsar 150cc modelini 20bin km kullandim,simdi siz sorunca
150cc modeliyle teknik ozelliklerini karsilastrdim beygir gucu ve tork arttirilmis,22.5bhp @9500 torque da
18.3nm@8500 olmus.bir arkadasimda var firsat bulunca alip surerim fikirlerimi yazarim.bu arda fiyati da 1500dolar,litreye 43
km yakit tuketiminden bahsediolar,bence sehir ici ozellikle kurye veya hergun kullanan icin ideal olabilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

hoşgeldin burak. ne zamandır bekliyordum hindistandan biri olsada TVS için bize yardımcı olsa diye:cherry: yakında seni özel mesajla rahatsız ederim.

Hosbulduk,rahatsiz etmek ne demek memnuniyetle yardimci olurum.

Öncelikle foruma hoşgeldin.. Sonra memlekete hoş gelirsin insallah.. Evet evet bir konteynır bajaj yükle getir peynir ekmek gibi satarsın :)

hoş geldınız gelrıken bır partı de tvs apache getırınde hedıyenız olsun bızlere

Öncelikle foruma hoşgeldin.. Sonra memlekete hoş gelirsin insallah.. Evet evet bir konteynır bajaj yükle getir peynir ekmek gibi satarsın :)

Hosbulduk,yok motor sadece ask boyuntunda suan:) ticaretini yapicak kadar kalin degil ensemiz:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------

hoşgeldin,
gelirken bize ne getirecen?

Bi gemi motor getiremem ama cam sakizi coban armagini biseyler getirebilirim Hindistan hatirasi:)
Ya da varsa ozel istegi olan yazsin ucmadan:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------

hoş geldınız gelrıken bır partı de tvs apache getırınde hedıyenız olsun bızlere

Royal enfield getirsem:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar