Himalayan alçak sele ?

Herkese iyi forumlar,

Himalayan 450 'nin alçak sele seçeneği var mıdır ? veya alındıktan sonra seleyi alçaltabilir miyiz ? Ankara'da ki servisi hakkındada bilgisi olan kullanıcı varsa veya bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Herkese iyi forumlar,

Himalayan 450 'nin alçak sele seçeneği var mıdır ? veya alındıktan sonra seleyi alçaltabilir miyiz ? Ankara'da ki servisi hakkındada bilgisi olan kullanıcı varsa veya bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Telefon edebilirsin, eğer yok derlerse internette sele işçiliği yapan ustalar var. Doğrudan oturma stilinize göre yapıyorlar. Kendi motorum için ilgileniyordum, o yüzden biraz bilgiliyim. Facebook'ta seleci Ali usta var, Maslak sanayide Herzamanki Yer Sele Yumuşatma var, Kadıköy'de yine bir seleci adam var. Değerlendirebilirsin eğer parça olarak getirmiyorlarsa.

Motosikleti
D400
uyumlu alçaltma kiti vardır illaki de motor zaten 82cm alçak, daha da alçalttıgınızda himalayanın bir avantajı kalmıyor konforsuz olur

Telefon edebilirsin, eğer yok derlerse internette sele işçiliği yapan ustalar var. Doğrudan oturma stilinize göre yapıyorlar. Kendi motorum için ilgileniyordum, o yüzden biraz bilgiliyim. Facebook'ta seleci Ali usta var, Maslak sanayide Herzamanki Yer Sele Yumuşatma var, Kadıköy'de yine bir seleci adam var. Değerlendirebilirsin eğer parça olarak getirmiyorlarsa.
Tabiki ilk fırsatta aramak isterim. Ben Ankara'da yaşadığım için hocam :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burasıda İstanbul ne yazık ki
https://maps.app.goo.gl/HpZzDw1ZZ7wnzpVP6 buraya git yapar, gomalakçı yazıyor tabelasında biraz huysuz bir dayı gibi gelebilir ama işçiliğinde hata bulamazsın suyuna git fiyatıda fena değildir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uyumlu alçaltma kiti vardır illaki de motor zaten 82cm alçak, daha da alçalttıgınızda himalayanın bir avantajı kalmıyor konforsuz olur
1.70 boy için biraz tereddütte kaldım

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
selenin altında ayarı var yüksekliği 2 cm düşürülebiliyor ama 170seniz yine pek bir şey değiştirmez

Motosikleti
1250 trofi
Herkese iyi forumlar,

Ankara'da arkadaslarin bahsettigi usta bu, jel vs de yapiyor, arayıp görüşün.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Herkese iyi forumlar,

K-Rides Royal Enfield özelinde Ankara'da kendi servisi yok. Motomekanik ile servis anlaşmaları var. Bakımlarını burada yaptırabilirsiniz.
YouTube kanalları mevcut. Ömürcan Koramaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar