Telefon edebilirsin, eğer yok derlerse internette sele işçiliği yapan ustalar var. Doğrudan oturma stilinize göre yapıyorlar. Kendi motorum için ilgileniyordum, o yüzden biraz bilgiliyim. Facebook'ta seleci Ali usta var, Maslak sanayide Herzamanki Yer Sele Yumuşatma var, Kadıköy'de yine bir seleci adam var. Değerlendirebilirsin eğer parça olarak getirmiyorlarsa.Herkese iyi forumlar,
Himalayan 450 'nin alçak sele seçeneği var mıdır ? veya alındıktan sonra seleyi alçaltabilir miyiz ? Ankara'da ki servisi hakkındada bilgisi olan kullanıcı varsa veya bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Telefon edebilirsin, eğer yok derlerse internette sele işçiliği yapan ustalar var. Doğrudan oturma stilinize göre yapıyorlar. Kendi motorum için ilgileniyordum, o yüzden biraz bilgiliyim. Facebook'ta seleci Ali usta var, Maslak sanayide Herzamanki Yer Sele Yumuşatma var, Kadıköy'de yine bir seleci adam var. Değerlendirebilirsin eğer parça olarak getirmiyorlarsa.
Tabiki ilk fırsatta aramak isterim. Ben Ankara'da yaşadığım için hocamTelefon edebilirsin, eğer yok derlerse internette sele işçiliği yapan ustalar var. Doğrudan oturma stilinize göre yapıyorlar. Kendi motorum için ilgileniyordum, o yüzden biraz bilgiliyim. Facebook'ta seleci Ali usta var, Maslak sanayide Herzamanki Yer Sele Yumuşatma var, Kadıköy'de yine bir seleci adam var. Değerlendirebilirsin eğer parça olarak getirmiyorlarsa.![]()
https://maps.app.goo.gl/HpZzDw1ZZ7wnzpVP6 buraya git yapar, gomalakçı yazıyor tabelasında biraz huysuz bir dayı gibi gelebilir ama işçiliğinde hata bulamazsın suyuna git fiyatıda fena değildir.
1.70 boy için biraz tereddütte kaldımuyumlu alçaltma kiti vardır illaki de motor zaten 82cm alçak, daha da alçalttıgınızda himalayanın bir avantajı kalmıyor konforsuz olur
Ankara'da arkadaslarin bahsettigi usta bu, jel vs de yapiyor, arayıp görüşün.Herkese iyi forumlar,
Himalayan 450 'nin alçak sele seçeneği var mıdır ? veya alındıktan sonra seleyi alçaltabilir miyiz ? Ankara'da ki servisi hakkındada bilgisi olan kullanıcı varsa veya bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
K-Rides Royal Enfield özelinde Ankara'da kendi servisi yok. Motomekanik ile servis anlaşmaları var. Bakımlarını burada yaptırabilirsiniz.Herkese iyi forumlar,