himalayan 450 ile karda sürmek

Motosikleti
Triumph Trident 660

yanında eşin olacak beraber böyle gezeceksin ne zaman aga :/

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O karda kışta, o motorla gezmeyi ve kamp yapmayı kabul edip de keyif alan bir kadın buldun mu sıkı sıkıya yapış, onu bırakma. Hep derim yaşım 46, 33 senedir birileriyle çıkıyorum, arada evlendim ayrıldım. İçlerinde sarışını var, kumralı var, esmeri var, kızılı var, Suriyelisi var, İranlısı var, İsraillisi var, Avustralyalısı var ama hayatıma giren kadınların tek ortak noktası motordan nefret etmeleri.

Motosikleti
Triumph Trident 660
O karda kışta, o motorla gezmeyi ve kamp yapmayı kabul edip de keyif alan bir kadın buldun mu sıkı sıkıya yapış, onu bırakma. Hep derim yaşım 46, 33 senedir birileriyle çıkıyorum, arada evlendim ayrıldım. İçlerinde sarışını var, kumralı var, esmeri var, kızılı var, Suriyelisi var, İranlısı var, İsraillisi var, Avustralyalısı var ama hayatıma giren kadınların tek ortak noktası motordan nefret etmeleri.
Ben eski sevgilim ile motosiklet konusabilmek için türleri ve piyasada neyin ne olduğunu ezberletmiştim ama mazi oldu.
Benimle ortak zevklere sahip olmayan biri ile de devam etmem çünki evli abiler hep bir pişmanlık ile konuşuyor ben bekarım diye hayat sana güzel diyorlar 😄

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben eski sevgilim ile motosiklet konusabilmek için türleri ve piyasada neyin ne olduğunu ezberletmiştim ama mazi oldu.
Benimle ortak zevklere sahip olmayan biri ile de devam etmem çünki evli abiler hep bir pişmanlık ile konuşuyor ben bekarım diye hayat sana güzel diyorlar 😄
Sittiret benim yaşıma gelene kadar 100 tane eski sevgilin olacak. Güzeldir bu işler.

O karda kışta, o motorla gezmeyi ve kamp yapmayı kabul edip de keyif alan bir kadın buldun mu sıkı sıkıya yapış, onu bırakma. Hep derim yaşım 46, 33 senedir birileriyle çıkıyorum, arada evlendim ayrıldım. İçlerinde sarışını var, kumralı var, esmeri var, kızılı var, Suriyelisi var, İranlısı var, İsraillisi var, Avustralyalısı var..
Bak Ukrayna ya gelmek için bir sebebin daha oldu , Ukrayna çiçeklerinden bal alamamışsın henüz 😂

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bak Ukrayna ya gelmek için bir sebebin daha oldu , Ukrayna çiçeklerinden bal alamamışsın henüz 😂
Biz niyet edip denize de atlasak abdest tutmuyor. Senin gazınla Ukrayna'ya gideriz ya böbreğimizden oluruz ya da savaş hali Ruslar füze atar da o patlamada beden bütünlüğümüz korunsa bile çükümüz düşer, kaybolur. Memlekete bir değişik döneriz.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Adamdaki fantaziye bak. Kardeş bizimkiler 5 yıldızlı otelde kusur buluyor. Ne -20 derecede kampı, ben daha 38 derecede deniz kenarına razı edemedim.
Ben de bunu diliyorum sadece eş degil arkadaş dost her şey olmalı o zaman karda kışta yanyana iken de mutlu olunabilir belki polyannacılık diyeceksiniz ama böyle olmayacaksada niye evleniyoruz ki

Biz niyet edip denize de atlasak abdest tutmuyor. Senin gazınla Ukrayna'ya gideriz ya böbreğimizden oluruz ya da savaş hali Ruslar füze atar da o patlamada beden bütünlüğümüz korunsa bile çükümüz düşer, kaybolur. Memlekete bir değişik döneriz.
Yok yahu Ukrayna öyle biryer değil en az 20 defa gittim , savaş bitse yine gidecem yanıma kafa dengi birini arıyorum 😈

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
eheheh onun 50 cc Kuba Blueberrisinden sesler geliyormuş frene basınca , bu ara onla meşgul gelmez buralara uzun süre ☺️
Huhahahaha lan sandalyeden düşüyordum az kalsın gülerken.

Kızcağız da bu satırlardan sonra beni it kopuk bilecek, ayıp olacak.

Motosikleti
Ns200 15"
Yanında bonus Moldovya ya da geçeceğiz pasaporta bile gerek yok vize yok , 1000 dolarla bir hafta Sabancı gibi takılacağız 😉
Abi Moldovya girmek biraz sıkıntılı, tanıdığım yakın zamanda gitti ve girmenin basit olmadığını ve uzun süre beklettiklerinden bahsetti, hanımlarındanda bahsettide onları kelimeler tarif etmiyor. :)

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Yanında bonus Moldovya ya da geçeceğiz pasaporta bile gerek yok vize yok , 1000 dolarla bir hafta Sabancı gibi takılacağız 😉
2017'de bir etkinlikte Moldovalı ve Polonyalı arkadaşları ağırlamıştık. Şarap ve vodka getirmişlerdi hediye olarak. Beraberce içelim dedik. O Moldovalı hatunlar ne içiyor arkadaş, patates etmişlerdi bizi😂 Şarapları müthişti. Diğerini söylememe gerek yok sanırım🤣. Savaş olayı bitse de şöyle yukarı doğru mu sürsek mubarekler @tommygun @Nikkfurie

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
2017'de bir etkinlikte Moldovalı ve Polonyalı arkadaşları ağırlamıştık. Şarap ve vodka getirmişlerdi hediye olarak. Beraberce içelim dedik. O Moldovalı hatunlar ne içiyor arkadaş, patates etmişlerdi bizi😂 Şarapları müthişti. Diğerini söylememe gerek yok sanırım🤣. Savaş olayı bitse de şöyle yukarı doğru mu sürsek mubarekler @tommygun @Nikkfurie
20-25 Küsür sene önce bizim evde Moldovalı Daşa diye bir kadın çalışırdı, Gagavuz Türküydü. Türkçesi kırık ama iyi anlaşılırdı. Esmer güzeliydi ama bizim ilk aklımıza gelen şeyler için hiç o taraklarda bezi yoktu. Ben de genç halimle öyle mi yürüsem böyle mi yapsam diye düşünürken bir gün eve bir yerlerden fare girdi, kadın sakin sakin ayağa kalktı, fareyi yakaladı ve terliğiyle farenin kafasını ezdi. O gün dedim "fareye bunu yapan ilk yanlışımızda bize kim bilir neler neler yapar?"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar