Konudan bağımsız olarak.O karda kışta, o motorla gezmeyi ve kamp yapmayı kabul edip de keyif alan bir kadın buldun mu sıkı sıkıya yapış, onu bırakma. Hep derim yaşım 46, 33 senedir birileriyle çıkıyorum, arada evlendim ayrıldım. İçlerinde sarışını var, kumralı var, esmeri var, kızılı var, Suriyelisi var, İranlısı var, İsraillisi var, Avustralyalısı var ama hayatıma giren kadınların tek ortak noktası motordan nefret etmeleri.
Abi yanlış hatırlamıyorsam karavan hayalin vardı, bir gelişme yok mu?Bu videodaki arkadaş gibi, hayatın tadını bambaşka şekillerde çıkarabilen ne zevk sahibi insanlar var yahu...
Evden işe-işten eve biri olarak insan imreniyor gerçekten.
Yok Eren maalesef. Ekonomik şartlar gün geçtikçe ağırlaşıyor (emekli maaşı 16-17.000TL, Bursa'da oturulabilecek insanca bir evin kirası 20.000TL'den başlıyor == böyle bir ekonomi olmaz artık).Abi yanlış hatırlamıyorsam karavan hayalin vardı, bir gelişme yok mu?
Umarım abi her şey gönlünce olur.Yok Eren maalesef. Ekonomik şartlar gün geçtikçe ağırlaşıyor (emekli maaşı 16-17.000TL, Bursa'da oturulabilecek insanca bir evin kirası 20.000TL'den başlıyor == böyle bir ekonomi olmaz artık).
Şartların ağırlaşmasıyla birlikte benim yaşım da ilerliyor, dolayısıyla çalışabilecek zamanım daralıyor, çocuklar büyüyor, masrafları artıyor
Yani kısaca geleceğim açısından bayağı bir tedirgin durumdayım şu an. Karavan için ne vaktim var, ne de ona bağlanabilecek param var şu an için.
Ben de evden işe işten eve yaşayan bir mahluğum.Bu videodaki arkadaş gibi, hayatın tadını bambaşka şekillerde çıkarabilen ne zevk sahibi insanlar var yahu...
Evden işe-işten eve biri olarak insan imreniyor gerçekten.