himalayan 450 ile karda sürmek

Motosikleti
Motorsuz
Şu etkinliği arkadaşlarımla yapmaktan daha çok zevk alırım gibi

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
O karda kışta, o motorla gezmeyi ve kamp yapmayı kabul edip de keyif alan bir kadın buldun mu sıkı sıkıya yapış, onu bırakma. Hep derim yaşım 46, 33 senedir birileriyle çıkıyorum, arada evlendim ayrıldım. İçlerinde sarışını var, kumralı var, esmeri var, kızılı var, Suriyelisi var, İranlısı var, İsraillisi var, Avustralyalısı var ama hayatıma giren kadınların tek ortak noktası motordan nefret etmeleri.
Konudan bağımsız olarak.
Abimmm şu yorumunu okuduktan sonra konudan koptum saygı duruşuna geçtim. Büyüğümsün saygım sonsuzz senden öğreneceğim çok şey var :D

Motosikleti
Yok
Bu videodaki arkadaş gibi, hayatın tadını bambaşka şekillerde çıkarabilen ne zevk sahibi insanlar var yahu...

Evden işe-işten eve biri olarak insan imreniyor gerçekten.

Motosikleti
Yok
Abi yanlış hatırlamıyorsam karavan hayalin vardı, bir gelişme yok mu?
Yok Eren maalesef. Ekonomik şartlar gün geçtikçe ağırlaşıyor (emekli maaşı 16-17.000TL, Bursa'da oturulabilecek insanca bir evin kirası 20.000TL'den başlıyor == böyle bir ekonomi olmaz artık).

Şartların ağırlaşmasıyla birlikte benim yaşım da ilerliyor, dolayısıyla çalışabilecek zamanım daralıyor, çocuklar büyüyor, masrafları artıyor :)

Yani kısaca geleceğim açısından bayağı bir tedirgin durumdayım şu an. Karavan için ne vaktim var, ne de ona bağlanabilecek param var şu an için.

Motosikleti
Ns200 15"
Yok Eren maalesef. Ekonomik şartlar gün geçtikçe ağırlaşıyor (emekli maaşı 16-17.000TL, Bursa'da oturulabilecek insanca bir evin kirası 20.000TL'den başlıyor == böyle bir ekonomi olmaz artık).

Şartların ağırlaşmasıyla birlikte benim yaşım da ilerliyor, dolayısıyla çalışabilecek zamanım daralıyor, çocuklar büyüyor, masrafları artıyor :)

Yani kısaca geleceğim açısından bayağı bir tedirgin durumdayım şu an. Karavan için ne vaktim var, ne de ona bağlanabilecek param var şu an için.
Umarım abi her şey gönlünce olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar