hikaye

yine bazıları sacma gorebilir am birden yazmak istedim
gercek bir vaka:
adamın birini hapise atmıslar yıllar gecmıs adam oradan cıkamamıs bir cok yol denemiş ama adam bi yol bulamamıs sonra aklına parlak bir fikir grlmiş gardiyanla konusup kendini tabuta koymasını ordan cıkarılınca da parayı vereceğini soylemiş gardiyan da kabul etmiş ve adam tabuta konulmus dısarı cıkarılmıs ve topraga komulmus yaw bakmıs bakmıs gelen yok nerde bu gardiyan derken cebinden cakmağı çıkarmıs ve yanındaki ölüye bakmıs ve gardiyanın cansız bedenini görmüş ve adam canlı iken konduğu o mezar da can vermiş

yine bazıları sacma gorebilir am birden yazmak istedim
gercek bir vaka:
adamın birini hapise atmıslar yıllar gecmıs adam oradan cıkamamıs bir cok yol denemiş ama adam bi yol bulamamıs sonra aklına parlak bir fikir grlmiş gardiyanla konusup kendini tabuta koymasını ordan cıkarılınca da parayı vereceğini soylemiş gardiyan da kabul etmiş ve adam tabuta konulmus dısarı cıkarılmıs ve topraga komulmus yaw bakmıs bakmıs gelen yok nerde bu gardiyan derken cebinden cakmağı çıkarmıs ve yanındaki ölüye bakmıs ve gardiyanın cansız bedenini görmüş ve adam canlı iken konduğu o mezar da can vermiş

bahtsız deveyi çölde kutup ayısı yakalarmış :p bu amcadakide şans işte :)

evet gercekmiş tabi ne kadarı dogru bilemem ama yazık olmus yani urkutucu düşünsenize canlı iken mezara konulup orda cansız kalmak ister mıydınız

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vayyyy
güzelmiş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu daha uzun.. ben bunun orj. ini biliyorum ama hiç yazamam araştırıp sen yaz senin hatan :p :p

BAk sen....

Toprağın altında oksijenmi varmış,HAdi nefesini tuttu diyelimm....

ÇAkmağı yakayacak oksijeni nerden bulmuş,çakmaktamı nefesini tutmuş....

Mezarlar arasında,ölüler muhabbet edip birbirlerini görebilsinler diye,arada camda bölmelermi yapmışlar....

Gardiyan:Baba nbr...
Suçlu:YAv ikimizinde dışarda olması gerekmiyomuydu... :D

NAsıl inanırsınız saçma sapan şeylere,hadi yazanın kafa çalışmıyo belli,ya sizin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar