Hidrolik debriyaj

Sevgili Shibumi,

Ben de KTM 640 için aynı debriyaj kitini almayı düşündüm. Tek düşündüren şey banjo ve hortum. Eğer yapabiliriz dersen aynı ürünü kargosuz satan da var eBay'de ;)

Hidrolik deposuna giren banjo 10 mm ağızlı ve 1/8" hortum için olduğu kesin. Ama servoya giren banjo küçük gözüküyor. Daha yeni fren hortumu işini zorda olsa halleden biri olarak bu banjo rakorların zor bulunduğunu söyleyebilirim. Ama İstanbul'da mutlaka buluruz (bulursunuz ve bana da gönderirsiniz) gibime geliyor :)

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Hidrolik deposuna giren banjo 10 mm ağızlı ve 1/8" hortum için olduğu kesin. Ama servoya giren banjo küçük gözüküyor. Daha yeni fren hortumu işini zorda olsa halleden biri olarak bu banjo rakorların zor bulunduğunu söyleyebilirim. Ama İstanbul'da mutlaka buluruz (bulursunuz ve bana da gönderirsiniz) gibime geliyor :)

Ölçüleri öğrenebilsek zaten çözeriz olayı; bisikletlerin disk frenlerinde kullanılan banjo parçaları uyar ölçü olarak ;)

Hidrolik debriyaj için 1 kişilik yeriniz varsa listeye benide eklerseniz sevinirim konunun takipçisiyim...

Alım satım ödeme vs. vs. organizasyonlar için bilgilendirmede bulunucakmısınız yoksa özelden filanmı görüşmeler yapmammız gerekicek sizinle, şimdiden tşkler...

Bu arada techizatın üzerinde gelen banjo' lar tekrardan ölçüsünü bizim belirleyeceğimiz hortum üzerinde kulallnılamazmı:silent:...

Son düzenleme:
Motosikleti
Arkadaşlar benden tarafa son durum; Çin yeniyıla giriyor bu nedenle kesin onay alamasam da bize uzun hortumla gönderebileceklerini söyledi satıcı arkadaş. Sanırım 2 hafta içinde sağlıklı sonuca ulaşmış oluruz.

Başka çözüme ulaşan var mı?

Motosikleti
Arkadaşlar 13 Şubat'ta tekrar işbaşı yapıyorlar, talep arttıkça işimiz kolaylaşır. Listeye ek yaparak devam edin bakalım kaç kişi olacağız.

1- Aybars
2- Shibumi
3- ?

Arkadaşlar benden tarafa son durum; Çin yeniyıla giriyor bu nedenle kesin onay alamasam da bize uzun hortumla gönderebileceklerini söyledi satıcı arkadaş. Sanırım 2 hafta içinde sağlıklı sonuca ulaşmış oluruz.

Başka çözüme ulaşan var mı?

Sa

1- Aybars
2- Shibumi
3- GV650i

bekliyorum bu gün avrupa yakasındaydım sol elim hala agrıyor çabuk getirtelim arkadaşlar

Güncell

1- Aybars
2- Shibumi
3- GV650i
4-Arjantinli69 ( Tamer )

benim debriyaj yumuşak ama tel kopma ve o an bulamama korkusu başka oluyor :cyclopsan

tek bır kutu'da 2 üzeri almaya kalkısmayın yonetmelık geregı ıthalat yapmadıgınızı kanıtlıyamazsınızda... sonra ugras dur astarı yuzunden pahalıya mâl olur

sa

tek bır kutu'da 2 üzeri almaya kalkısmayın yonetmelık geregı ıthalat yapmadıgınızı kanıtlıyamazsınızda... sonra ugras dur astarı yuzunden pahalıya mâl olur

evet bu önemli gümrük kuarallarını bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar şiparişi ona göre vermek ve ayrı ayrı isimlere adreslere gönderilmesi daha uygun olabilir

Ama o zaman "combined shipping" denen güzel şeyden faydalanamayız. Herkesin adresine 1 tane yollayacaksa adam topluca almamızın bir manası kalmaz. Herkes öder kargo ücretini alır. Ben şimdiye kadar hiç problem yaşamadım gümrük ile ilgili ama tabi her seferinde bir ürün almıştım. 4-5 tane alsak gümrük memurunu ticaret yapmak niyetiyle almadığımıza ikna etmemiz gerekir mi onu bilmiyorum.

Ama o zaman "combined shipping" denen güzel şeyden faydalanamayız. Herkesin adresine 1 tane yollayacaksa adam topluca almamızın bir manası kalmaz. Herkes öder kargo ücretini alır. Ben şimdiye kadar hiç problem yaşamadım gümrük ile ilgili ama tabi her seferinde bir ürün almıştım. 4-5 tane alsak gümrük memurunu ticaret yapmak niyetiyle almadığımıza ikna etmemiz gerekir mi onu bilmiyorum.

bazı arkadaşlar getirdiler çok sayıda değişik malzemeler ama göndericiye 150 doları geçmiyecek fiat yazmasını rica ettiler yinede bubu tam ögrenelim gümrükcü tanıdıgı olanlara soralım ona göre en avantajlısı neyse on göre yapalım

Motosikleti

Herkesin adresine direk gönderilecek. Ödemeyi de birşekilde halledeceğiz. PayPal hesabı olanlar kendi ödesin. Olmayanlar benim aracılığımla da ödeyebilir.

evet bu önemli gümrük kurallarını bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar siparişi ona göre vermek ve ayrı ayrı isimlere adreslere gönderilmesi daha uygun olabilir

İnternet üzerinden alışveriş yapıyorum. Şu anda KTM 640 Adventure'ım var, herşeyini internetten aldım, alıyorum. Hiç bir hobim için Türkiye'den alışveriş etmiyorum; sağolsunlar bu ülkede hobi ve spor alanındaki tüketiciyi herkes sağılacak inek gibi görüyor....

Bütün ürünler "free-shipping" olarak gelecek ve çok ta pahalı değil. Hortum uzatma işi olduğu için şu an fiyat vermiyorum.

Arkadaşlar ben bu işi hayrına yapıyorum, kimsenin aklına birşey gelmesin. Çok sıkılırsam, alır kendime istediğim uzunlukta geçerim; bu da böyle biline.

1- Aybars
2- Shibumi
3- GV650i
4-Arjantinli69 ( Tamer )

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/84559-hidrolik-debriyaj-4.html#ixzz1BaDjvpRE

aybars istanbulun neresinden özelden bir telefon adres bilgisi verirsen görüşmek bilgi alışverişi yapmak isterim parça hakkında.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Hidrolik debriyaj konusu gayet ciddi devam ediyor. Valla bu tür işler müthiş ilgimi çekiyor .
Uygulamayı yapıp da belgesel tadında fotoğraflayıp başlık açmazsanız , hortumunuz patlasın , deponuzu kediler cırmalasın koltuk derisinde tırnak tırnak iz bıraksınlar inşallahhh inşallahhh.

Bundan daha büyük beddua edilmez herhalde , yapıcaksınız değilmi bir belgesel başlık. :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar