Hiçbirseyi bilememek...

Öncelikle herkese merhaba.. Bu benim ilk mesajım, üye olmadan önce forumunuzda günler geçirdim, topikleri okudum, bilgi edinmeye çalıştım. Gezilerinizi, yorumlarınızı, fikirlerinizi inceledim..
Şunu belirtmeliyim ki motorum yok, ayrıca mekanik veya teknik olarak haklarında herhangi bir bilgim de yok. Başlıklarınızı, markaları okuduktan sonra kafam o kadar karıştı ki size anlatamam. Anlayacağınız üzere bir motorsiklet almayı çok istiyorum. Markasının ne olacağı hakkında henüz en ufak bir fikrim bile yok. Forumda yer alan chopper kıyaslamalarında adı geçen motorlardan RR yakından görme şansım oldu. Teknik özellikleri hakkında hiçbirşey bilmiyorum ama işçilik açısından eksiklikleri var gibi geldi.
Nedir derseniz mesela belirli noktalarında yer alan kaynak noktaları o kadar göze batıyordu ki? Diğer modelleri görmedim ama herkes başka başka şeyleri savunup, çeşitli markalar hakkında iyidir şeklinde yorum yapıyor..
Bu durumda içinde bulunduğum karmaşıklıktan nasıl kurtulacağım hiç bilmiyorum:)
Neyse öncelikle merhaba dedim, sizden de yardım gelirse kendimi daha iyi hissedeceğim..

hoşgeldin arkadaşım :rendeer:

hiç birşeyi bilmemen eksiklik değil. forumumuzun üyeleri hatalarını yüzüne vuran değil hatalarını kibarca düzelten kişilerdir.

mesela benden bir örnek motorsiklet değil motosiklet:)

bu iş böle başlıyor karmaşa ile sonra tadına doyum olmuyor ama:) hiç canını sıkma araştıra araştıra sora sora bi sürü şey öğreniyorsun farkında olmadan maksat bilen kişilerden öğrenmek hoşgeldin:)

RavengeluS' Alıntı:
Öncelikle herkese merhaba.. Bu benim ilk mesajım, üye olmadan önce forumunuzda günler geçirdim, topikleri okudum, bilgi edinmeye çalıştım. Gezilerinizi, yorumlarınızı, fikirlerinizi inceledim..
Şunu belirtmeliyim ki motorum yok, ayrıca mekanik veya teknik olarak haklarında herhangi bir bilgim de yok. Başlıklarınızı, markaları okuduktan sonra kafam o kadar karıştı ki size anlatamam. Anlayacağınız üzere bir motorsiklet almayı çok istiyorum. Markasının ne olacağı hakkında henüz en ufak bir fikrim bile yok. Forumda yer alan chopper kıyaslamalarında adı geçen motorlardan RR yakından görme şansım oldu. Teknik özellikleri hakkında hiçbirşey bilmiyorum ama işçilik açısından eksiklikleri var gibi geldi.
Nedir derseniz mesela belirli noktalarında yer alan kaynak noktaları o kadar göze batıyordu ki? Diğer modelleri görmedim ama herkes başka başka şeyleri savunup, çeşitli markalar hakkında iyidir şeklinde yorum yapıyor..
Bu durumda içinde bulunduğum karmaşıklıktan nasıl kurtulacağım hiç bilmiyorum:)
Neyse öncelikle merhaba dedim, sizden de yardım gelirse kendimi daha iyi hissedeceğim..

merhaba dostum öncelikle hoş geldin bu motor almak biraz farklı araba almaya benzemiyor bütçe ve biniciliğin motor alırken çok büyük etken ben her kezin kötülemesine rağmen rr yerine jinlun almışdım nedenide rr ın ufak olmasıydı ama jinlunda da titreşim hat safhadaydı kullandım sattım rr da dediğin gibi eksiklikler var olurda ama önemli olan yanı bir sıkıntısı yok forumu okudum diyorsun okuduysan görürsünki rr dan henüz daha büyük bir sıkıntı yaşamış kimse yok. çeşitli markalara gelince gidip gezicen burdaki yazılara takılma ne ben rr ın iyi olduğunu bile bile jinlun almışdım nedenide jinlunun görüntüsü çok hoşdu. yani git bir gez çinli alıcaksan en iyisi rr sonra zealsun var masai falan gidiyor böyle

ohohooohhooo sen baya dertlisin,:p walla bende başlarda öleydim ben bu kadar şeyi nasıl öğrencem diodum,nasıl aklımda tutucam...:) şimdi idare edio işte, işe bi scooter almakla başla bence gerisi gelir,hoşgeldin arkadaşşş :rendeer:

Yok, scooter bana göre değil:) İlle chopper isterim:) Bir zamanlar iyi bir markayı kullanma girişimim olmuştu ama motor sahibi birkaç dakika içerisinde hemen vaz geçmişti:)
Hala topiklere bakıyorum, bir sürü marka var ve hala kafamda birşey yok:(

HOŞGELDİN!! başlarda bende senin gibiydim. sonra bir motor aldım hemde sitede tartışılanlardan alakasız sadece tek topik vardı benım motorumla alakalı şimdi motorumu anlamaya ve motor bilgimi arttırmaya çalışıyorum. ama bu iş acayip zevkli be kardeşim. sende bir motor al kurallara uy ve eğlencenin tadını çıkart. tekrar ARAMIZA HOŞGELDİİİİN! :mrgreen: :cherry: :queen:

zamanla alışacaksın motorunu aldığındabi debakacaksın ki bi yerlerini sökmeye çalışıyorsun kendini cesaretdirmeye çalışıyorsun bibakacaksın ki yorumlar yapıyorsun. motorkuulanmaya balakdıktan sonra arkası geliyor.

Hoş geldin

RavengeluS' Alıntı:
Hala topiklere bakıyorum, bir sürü marka var ve hala kafamda birşey yok:(
Evet dostum hoşgeldin, hiç bir motor; kötü olsun, dökülsün diye imal edilmez. Bu biraz da kullanan kişinin bakış açısına göre değişir. Forumdaki yazan arkadaşların açıklamalarına bakarsan aynı marka ve model için kiminin iyi, kiminin kötü dediğini okuyacaksın. İnan o yazan her iki motorcu da kendine göre haklıdır. Doğal olarak kafan daha da karışacaktır. Sen gönlünde yatan aslana doğru giderken iki konuyu ön plana çıkar.
1 - Servis ve yedek parça hizmetinin yurt genelinde yaygınlığına
2 - Bu hizmetleri alırken uygulanan fiat politikalarına...
Basit bir parça yüzünden haftalarca motoru yatan arkadaşlar var. Servisin yetersizliğinden dolayı teknik problem yaşayanlar var. Bunun yanında parçası çok pahalı olduğu için, o ekipmanı bulup da alamayan motorcular var. Bu kriterlere göre araştırma yapmanı tavsiye ederim. Tekrar hoşgeldin safalar getirdin. Katılımcı olman ve güzel paylaşımlar dileğimle... :cat: :rendeer:

Hoşgeldin. Forumda aktif beş-altı ay geçir, motosiklet konusunda Padavanlıktan Jedi Knight'lığa ulaşırsın. Council Member'lar da var aramızda ama o ayrı bir başarı.

aramıza hoşgeldin

hemen hemen butun çinli chopperlerde işçilik aynı ayarda bence kaynak izlerine fazla takmamalısın

hoşgeldin :cat:
motonet3yy.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar