Hiçbirseyi bilememek...

dostum inanki bende senle aynı durumdayım insanın kafası çok karışıyor birde her bayi farklı fiyatla satıyo aynı motoru yani ne kaptırsam kardır hesabı yani dikkatli olmak lazım bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin arkadaşım.

ilgi ve alaka için teşekkürler, umarım yakın zamanda motoru alıp, sizlerle paylaşırım:)

Kardeş hoşgeldin :) Bende motor almadan önce her modelin forum sayfalarını okurdum ama en sonunda gittim şu anki motorumu aldım. Benimkinden daha iyisi var mı? Evet... Daha az yakanı var mı? Evet... Daha konforlusu var mı? Evet... Yani benim motorum mükemmel diil ama ben üstüne oturduğumda kendimi mutlu hissediyorum. Burada forum okumakla bilgi sahibi olursun ama en önemlisi gözüne kestirdiğin motoru almak... Bazı arkadaşlar var hiçbişey okumadan motorcuya gidiyo bi model görüyo ve içinden şu cümle geciyo " İşte benim motorum bu :) "... Gez gör aklna yatanı al illa mükemmel olması gerekmez Sen onu sev yeter :)

Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Mutlaka gözüne hoş gelen bir motor vardır. Ve her markada sorunlu motor mutlaka çıkıyor, bu birazda şans işi. Ama motoruna ne kadar özen gösterirsen karşılığını o kadar alırsın. Servisi ise bence dert etme nadir de olsa ise servisler de var ararsan onları da rahatça bulabilirsin. Benim gezmediğim servis kalmadı sonunda en iyisini buldum.

hoşgeldin diyecek kadar ev sahibi olamadım daha ama olsun biraz öyle hissediim bari : hoşgeldin :)

ben de aynı dertten müzdarip olup işi akışına bırakmayı tercih edenlerdenim.. yavaş yavaş .. sakin sakin .. yeterki kalıcı olsun :wiinkk:

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Süper Moderatör (BBRR)
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoru 1 temmuzda üyeliğide sanırım 14 temmuzda aldım yani bu geçen 20 günde neler öğrendim neler ondan önce bi vespa nedir onu bilirdim:) bu forum adamı deli eder ama motosiklet delisi:) hergün başka bir şey öğreniyorum umarım sende zevk alırsın emin ol hiçbirşey bilmezdim şimdi sokakta görsen kaskımla montumla dersin ki bu herif bayadır biniyo motora galiba:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar