bütün erkekler şerefsizdir yazan arkadaş reklamın iyisi kötüsü olmaz dikkat çekeyim de nasıl çekersem çekeyim hesabı sivrilik yaparak dikkat çekmeye çalışan biri bence.can dündar da ahmet altan da zaman zaman kadınlara şirin görünmek için kendi cinsini aşşalarlar.ucuz populizmlerdir bunlar. hiç sevmem.kadınları megaloman yapan zihniyet bu işte.hiç sevmem o tipleri.evet evlenmeden önceki kadın tercihimiz farklı evlenirkenki kadın tercihimiz farklı ,,ama buna şerefsizlik denemez. .insan yaşamının her döneminde ihtiyaçları farklıdır.hedefler ona göre şekillenir.ayrıca da biz nasıl kadınların tercihelrine köpek gibi saygı duymak zorundaysak onlar da bizim tercihlerimize saygı duymak zorundalar.
kadın da gençken heyecan verici ve eğlenceli bulduğu için serseriyi ,zamparanın önde gidenini seçiyor (mehmet ali erbiller),güvenilir ediz hunlar duygusal ilişkide inanılmaz eziliyorlar.sıkıcı duygusal çantada keklik görüldükelri için eanında red ediliyorlar,ya da yedek klubesine yollanıyorlar.
kız gençken,heyecan verici ve eğlenceli diye mehmet ali erbilleri seçer.ANCAAAAAK,,kadın uyanık.
evleneceği zaman kolay güdebilmek için çevredeki en saftorik ediz hun
kimse onu seçer.
biz kadınınların bu tercihine köppekleear gibi saygı duymak zorunda kalıyorsak, onlar da bizim bekarken bakire olmayan,,,,,,,,,,,bekarken BAKİRE TERCİHİMİZE SAYGI DUYMAK ZORUNDA.hayatta herşey karşılıklı.