Hiç Radardan Ceza Yiyen Var Mı?

ben arabayla radara yakalanmıstım..140 la giderken radarı farkettim frene gömüldüm ama 126 ile radara girdim 222 ytl ceza kestiler 2 sene önce..

fren işe yaramamış yüzde 10 ibre hatasını düş tam 126 yapıyor

çok kötü yaa radar cezası yemek . çok sıkılaştırdılar denetimleri hatta

otoyolda moto hız sınırını biraz arttıramazlar mı acaba

bir çevirmeyi görüp geçtiğimizde acaba kontrol bitmiş mi oluyor. yani aynı yolda, birbirine yakın çevirmeler olur mu? bilen var mı?

kamyoncular yapıyorya hanı cd koyuyolar öncama komple koleksıyon yapıor radarı engellıyomuş dıye :mrgreen:bizlerde mı koysak ne yapsak :mrgreen:70km hızı mobılet yapıo aldırış eden yok zaten anca radar arabasını görunce 3wıtese alıyorum ben:mrgreen:

Evet dediğin yerde yedim. Çeşme Otoyolu'nda 5 tane otomatik radar varmış. Bunlardan sadece 1 tanesi çalışıyoır biliyorum.

İşin ilginç tarafı tam da video çekim denemesi yaparken yedim.
Aşağıdaki videoda 00:34 saniyede sol orta refüjde tepede kara bir kutu var. İşte o radarın o olması lazım çünkü 140'la yedim yani o kutudan hemen sonraki bölümdeydi.
http://www.metacafe.com/watch/1328901//

Teşekkürler. O kara kutu sanırım hava sıcaklığını gösteren monitörün orada. Video çekimi ilk deneme olarak fena değil, eminim km saatinin bazen yoğun gölgede kalıp görünmemesi gibi bir iki sorunu da kısa sürede çözersin. Performans sürüşlerinin videolarını bekliyorum.

Bundan 3 hafta önce gazlamak için 9 motor çıktık, sadece 3'ümüzde plaka vardı, tekirdağa kadar temden sıktık, 1 hafta sonrada radar kamerasının çektiği bir resim ve ceza geldi 265 YTL ,birde Cd kaydı mecut yazıyor cezada(plakası olan 3 motorada geldi)

üzerinde hız limitinin 120 olduğu ve hemen ödenmesi halinde %25 indirim olacağı belirtilmiş 198 Ytl hemen ödedim, bundan sonra çıkarken plaka out :)
ama yanılmıyorsam bu yolda duran kamera değil, arkamızdan takip eden ekip otosundan çekilmiş arkadaşlar gazlayan arkadaşlarımında bilgisine ....

Plakası olmayanlara birşey yok, yırttılar bizde o gün unuttuk sökmeyi kısmet

Motosikleti
Honda Crf250L
bir çevirmeyi görüp geçtiğimizde acaba kontrol bitmiş mi oluyor. yani aynı yolda, birbirine yakın çevirmeler olur mu? bilen var mı?

kesinlikle oluyor dikkat edin! bir radarı geçtik daha yol boyunca olmaz diye basmayın. Ama belli de olmuyor bazen rastlamazsınız. Şöyle örnek vereyim. Ben Trabzonun Vakfıkebir ilçesindeyım. Vakfıkebirden merkeze 50 km yol var ve hergün gidip geliyorum. Aynı istikamet üzerinde 3 radar gördüğüm günler oldu 50 km lik yolda. Ama bu yaz Türkiye turu attık ailecek, 4000 km yol yaptık sadece 1 radara rastladım, Yozgatın oralardı galiba. Trabzonda her güneşli günde en az bir radara rastlayabilirsiniz, burada kontroller çok sıkı. Yağmurlu hava olsada bassak diye bekler olduk :p

Diğer iller burası kadar sıkı tuttuğunu zannetmiyorum bu işi. 3 tane radar arabası var 3 ünüde kuruyolar maşallah. 2 tane europa bordo ve gri, birde bordo corolla..ben gri europaya yakalanmıştım :)
eskiden bitek bordo europa vardı..onuda emniyetin önünde görünce ohh çekip basıyoduk yolda:p

1. çevirmede yakalanmazsan ilerde çevirme olma ihtimali yüzde 30 tabi adanada

Motosikleti
Honda Crf250L
iki hafta önce 94 km ile 265 tl ceza yazıldı.fazla yorum yapmayım en iyisi

motor mu araba mı? motorsa yazarlarda arabaya 4 km için ceza yazılmaz ya yazıktır insafsızlar!
ben bikere radar polisiyle konuşmuştum..90'ı 1 km bile geşseler ceza yazılır, Sadece sağlık gibi acil durumlarda izin verebiliriz demişti.

yeni radarlar hakkında ek;

radarı uzaktan farkedip yavaşlamanız bişey ifade etmiyo, çünkü radar 1km uzaktan limiti aşanları tespit ediyor. belki geçerken ve geçtikten sonra fotoğraf çekiyodur. motosikletleri böyle farkediyodur.

yeni kanunlara göre(AB yasalarına uyum) radar aracından belli bi km önceden yolun görülebilen bir yerine radar ikazı levhası koyulması gerekmekte veya radar bulunan aracı yollardaki sabit olan radar levhalarının ilerisine koymaları gerekmekte bildiğiim kadarıyla bilginize..

yeni kanunlara göre(AB yasalarına uyum) radar aracından belli bi km önceden yolun görülebilen bir yerine radar ikazı levhası koyulması gerekmekte veya radar bulunan aracı yollardaki sabit olan radar levhalarının ilerisine koymaları gerekmekte bildiğiim kadarıyla bilginize..

Sanırım bizde tam tersi söz konusu. Sabit radar levhası olan hiçbir yolda henüz radara rastlamadım. O yüzden radar levhası görünce rahatlayıp iyice gazlıyorum.:mrgreen:

motor mu araba mı? motorsa yazarlarda arabaya 4 km için ceza yazılmaz ya yazıktır insafsızlar!
ben bikere radar polisiyle konuşmuştum..90'ı 1 km bile geşseler ceza yazılır, Sadece sağlık gibi acil durumlarda izin verebiliriz demişti.

motorla hocam :farao:

Kesinlikle katılıyorum ....

ayrıca bi arkadaş radar aracının 1 km öteden hızı algılayabıldıgını yazmış bu mumkun katılıyorum fakat bı cok kez radarı gec gormemden dolayı hızımı 140 lardan 90 km ye kadar dusurup cezadan kurtuldum saygılar.....

bende bugün 90 la girdim ama ekip çevirmeye gitmeden geri döndüm acaba eve gelir mi

Marmaris e giderken 2 radardan saglam hızla gecmiştim.

Durdurmak isteselerde cok hızlı oldugum icin takmadım desem yeridir sanırım cevirmenin oradan gecerken 220 civarında hızım vardı cevirecek polis yeltendi birinde beni durdurmaya ama baktı duracak gibi degilim o davazgecti :)
digerinde hiç gelmedi bile zahmet edip :)
plaka alttta gomulu oldugu icin cektikleri resimlerde sadece yashinin amblemini cekmişlerdir :)

caizmi hocam bu şimdi :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar