Hiç Muayeneye Girmemiş Motor İçin Ne Yapmam Lazım?

Merhaba arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım 5binTL'ye kadar custom edilmiş bir motor almak istiyorum birkaç tane buldum bakalım kısmet hangisi olur araştırıyorum. Şimdi Okullar tatil olunca yazlığa gideceğim yazlıkta bir motorumuz var Kanunini JP-Popcorn yalnız bunun hiç muayenesi yapılmamış 2005 model ilk muayene geçerlilik süresi ise 22.07.2006 biraz önce sorgulattığımda çok yüksek muayene ücreti öıkıyor 340TL falan gitti bizim yaz harçlığının yarısı bir de yeni motor alma planlarım var bu muayeneyi düşürmemizin bir yolu yok mudur yada ne önerirsiniz.:cat:

yok dostum maalesef ilk durduğu yerde polis hediye niyetine alır cekicye aman hee benden söyleme anca köy yolunda karsılaşmıyacagın yerde jandarmayı es geçerek söylüyorum binersin abim 2005 ten beri muayne olmayan motora 348 ödedi senin fiyat ne iş çözemedim dostum yanlışlık var ..:cat:

fiyat düşme ihtimali yok, çok da fazla gelmemiş açıkçası... ödemem dersen motoru trafikten çekebilirsin mesela, yedek parça olarak satabilirsin

http://www.tuvturk.com.tr/gecikme-bedeli.aspx

şurdan hesaplanabiliyor
benim başımda da var böyle bir bela :) kara kara düşünüyorum...

Bu arada trafiğe çıkış tarihinden sonra 3 sene eklemen gerekli zira sıfır motorlar 3 sene muayneye girmiyor.yani 2009 dan itibaren hesap yapacaksın yukarıdaki linkten.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
costum edildiyse ruhsata işlenmemiştir o yüzdende muayeneye gitmemiştir yani alsanda ruhsata işletmen gerekecek büyük ihtimalle onunda masrafını gecikme bedelinin üstüne ekle birde muayene ücretide var.. acı gerçekler :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Senelik gecikme yaklasık 50 tl Muayene ücreti de 83 tl...

430 küsür bi ücret cıkacak....

Değer mi değmez mi orası sizin kararınız..

Saolun arkadaşlar yorumlar için. Yok motor orjinal ben custom edilmiş bir motor almak istiyorum ondan buna pek para kaçırmak istemiyorum ama anlaşıldığı gibi yapıcak çok fazla bir şey yok kullanılıyorda bundan dolayı yakma ve parçalama ikinci planda :D

Valla ne zamandan sayıyorlar bilmem ama 1993'ten beri muayenesi yapılmamış bizim eski vespanın. Linkten bi kontrol ettim 500 küsur çıkıyor. İnsaf be. Binilmeyen motora haraç kesiyorlar yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar