hiç boyle buyuk hedefler koyup pesinden kostunuz mu?

Bıyıklı? Ben yalnız çalışırım. onunla aynı hedefte yollarıız kesişti.
Şadov, ne kadar sığ görüşlüsün. Turan küçük hedefin olsun. Büyük hedefi de sen bul artık :queen: .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geç kalmıştın water.senin tepkini ölçmek istemiştim yanılmamışım...

yani yazdığım yazıya biraz geç yorum yapmışsında daha erken yazmanı bekliyodum,cevabın beklediğim tarzda olmuş..:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim hedefim büyük değil, ama zor. İnsanları mutlu etmek. Ne kadar insan mutlu, ben o kadar mutlu.
Aslında bu şaşırtmaca tabii. asıl hedefim "de" bağlacına özgürlüğünü geri vermek. Gizli harekat yani.

dünyada yardıma en muhtaç insanlar çaresiz insanlardır.hastalığı yüünden ölmeyi bekleyenler mesela.onlara 1 dkika bile olsa bunu unutturabilmek çok mutluluk verici olurdu.
ya da özürlüler için bir şeyler yapmak. en çok da görme özürlülere üzülürüm.onlar için bir şeyler yapmak da çok mutluluk verici olurdu benim için.
sokağa atılmış masum köpekler de ilgiye çok muhtaçtır . onlar için de bir şeyler yapabilmek isterim.

Raflar be, şu sokaktaki köpek için bile şefak gösterdin de bir kadınlar için şefkat sözü duyamadık senden :queen:.

şefkat gösterirsen bitepene ...ıçmadıkları kalıyo rafi o yüzden göstermiyo..anladığım kadarı ile..

calistim biraz. yetmez ki 2 saat. kimi kandiriyorum. asosyal olmak gerek. bol pratik gerek..

valla.. su silahi:) tebrikler:) allah bi yastikta kocatsin issallak, piril piril cocuklarinis olsun issallak.

eskici, destekteyim.

raflar zaten almis basini gidio:D (yalniz, 6 metrelik yata nasil helikopter iniyor??)

Ellerinizden öper ablası, üç tane prensesimiz var.
Yeni hedefimiz bu 3 prensesi insan gibi insan olarak yetiştirmek.
14 sene oldu o hedefi gerçekleştireli.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Raflar be, şu sokaktaki köpek için bile şefak gösterdin de bir kadınlar için şefkat sözü duyamadık senden :queen:.
onların benim şefkatime ihtiyacı yok.
bana da ihtiyacları yok. hatta erkeklere de ihtiyaçları yok. hatta birbirilerine de ihtiyaçları yok. hatta kendilerine bile ihtiyaçları yok.onlar insanötesi canlılar

bende hiç üşenmeden altına imzamı atarım....

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hedeflerim, dur bir düşüneyim... Eskiden çok vardı ama şimdi pek o kadar yok.

Araba istemiştim bir aralar, nefes almadan çalıştım ve 1 yaşında 'cillop' gibi bir arabam oldu. Gençtim, gezdim, dolaştım, yedim, içtim, sonunda iflas ettim. :) Yeni bir başlangıç yaptım, tekne istedim sonunda aldım, ekmeğimiz ondan çıkıyor. Şimdi ki küçük hedefim küçük bir dükkan açmak kendi yağımda kavrulmak, gıda üstüne olacak, balık-ekmek olabilir. Büyük hedefim tüm Türkiye'deki yabancı özentiliğinin bitmesine katkıda bulunmak ve sonunda el birliğiyle bitirmek, insanların kendi dillerini konuşurken, yerli kaliteli mallarını alırken gurur duymalarını sağlamak. Arada evlenip çoluğa, çocuğa karışabilirim veya Y.dışına gidip Türkiye'ye dövizde getirebilirim çok iddialı kişisel hedeflerim yok artık, yaşayıp göreceğim bazı şeyleri.:cat:

Tek büyük Hedefim MELİKE..HEP onun pesinden kosuyorum..

Bi de CBR125 :D

ben r1 koydum kafaya sonra iyi bir işi ve iyi bir eş bakalım zmanla inş. ulaşcam bunlara..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar