Hi bikers from Italy!

federico hoşgeldin dostum..biliyosun bizim dylanda italyan nasıl orda durumlar bol bol dylan var mı orlarda??

Moderatör
velkaaam velkaaam :)
Bu ingilizce idrar yarışına dönmüş mü ne? İngilizceyle imanın kimde olduğu belli olmazmış :p Saçmaladım mı evet evet saçmaladım..
benvenuto fedex (bu da size kapak olsun)

zaten azbır ıngılızcem var onuda burda harcatmayın
hosgeldın arkadasım:bestmt:

la gazetta della sport diyesim geldi birden ahahehahe :)

hoşgeldin:bounce:

Son düzenleme:
ingilizce konusmaya gerek yok!! hahaha sadece yazmak icin biraz zorlaniyorum hahaha

bu yaz galba motoru turkiyeye getircem :p

ozaman selamın aleyküm diyorum sevgili kardeşim :queen: ben de çok eski sayılmam bu sitede ikimiz için de hayırlı olacağına eminim Motoruna gelince türkiye de oldukça az hatta yok denecek kadar o markanın sadece traktör ve birde ağaç kesme motorları var Türkiye'de hatta bugün kullandık babamla husqvarna marka bi ağaç kesme motoru :)

aleyküm selam gardaşım hoş gelmişsen iyi vakitler geçirmen dileğiyle

( anti-ing. oldu buda )

herkeze mehraba! benim adim federico, 18 yasindaim ve italyada milanoda oturiyorum :mrgreen: my turkish is not so good so sometimes i must write in english :pr:

ben butun yazlar turkiyeye geliyorum cunku annem turk...

Federico kardeşim Türkçe konuş çünkü o senin annenin konuştuğu dil.
İnsan anadilini asla terketmemeli. Eminim annen sen daha bebekken Türkçe ninnilerle uyutmuştur seni. İlk duyduğun sözcükler Türkçe'ydi bundan vazgeçilir mi?
Motosikletle gel Türkiye'ye ama dikkatli ol trafikte! Bizdeki trafik İtalya'dan biraz daha kötüdür (sanırım İtalyada Avrupadaki en düzgün trafiğe sahip ülke değil)

herkeze mehraba! benim adim federico, 18 yasindaim ve italyada milanoda oturiyorum :mrgreen: my turkish is not so good so sometimes i must write in english :pr:

ben butun yazlar turkiyeye geliyorum cunku annem turk...

i have an Husqvarna sm 125... naturally 2 strokes :cat:

that i use in race tracks, italian mountains roads and sometimes in enduro tracks :cherry:

herkeze italiadan cok selam!

---TURKÇE---
hoşgeldin arkadaşım umarım iyi vakit geçirirsin fakat Türkiyede motor kullanman için ehliyetin olması lazım uluslararası ehliyetin varmı ?

---ENGLİSH---
welcome my friend hope to have good time in this site so you are coming to Turkey but did you have international driver's license ?
and did you know is require ?

Son düzenleme:
Hoş geldin yeğenim geç otur şöyle. Çay neyin içermisin. Selahattiiiiin misafirimize çay ver oğlum. :) Türk misafirperverliği :cherry:

Aramıza hoş geldin, giderek global bir forumumuz oluyor galiba...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar