Hi bikers from Italy!

herkeze mehraba! benim adim federico, 18 yasindaim ve italyada milanoda oturiyorum :mrgreen: my turkish is not so good so sometimes i must write in english :pr:

ben butun yazlar turkiyeye geliyorum cunku annem turk...

i have an Husqvarna sm 125... naturally 2 strokes :cat:

that i use in race tracks, italian mountains roads and sometimes in enduro tracks :cherry:

herkeze italiadan cok selam!

hoşgeldin arkadaşım.umarım iyi vakit geçirirsin forumda.ayrıca ingilizce yazmak yerine Türkçe yazarsan hem bizim için iyi olur,hem sitenin orjinal dilini yani anadilimizi koruruz hem de Türkçen gelişir,senin içinde iyi olur.:queen:

katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle :rendeer:

i have an Husqvarna sm 125... naturally 2 strokes :cat:

that i use in race tracks, italian mountains roads and sometimes in enduro tracks :cherry:

Çevirisi:
"Husqvarna Sm 125 kullanıyorum. Doğal olarak 2 zamanlı.
Bu motoru pistlerde , İtalya'nın dağlarında, yollarında ve bazen de enduro pistlerinde kullanıyorum.

fedex@husky
Welcome. Ofcourse you can write in English. Pleased to meet you.

Ciao Federico

Nice to see yu here, my name is david , U have nice and strong bike. Husqvarna not so much sold in Turkey. Mostly we know this trade mark as tracktor. Just few people has cross bike. Here best of famous web site in Turkey about motorbike. You can find all kind information. SO you are in correct place.Use english or Turkish , i m sure some one everytime will answer u. I have one italian also that Ducati monster 900cc. Hope to see u again in Turkey. Take care

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu ne ya İngilizce kursu mu açtınız, Hoşgeldin fredy ne iş yaparsın italide:)

by the way you re soo lucky,you can use your ride in tracks..
in Turkey,it s very expensive..:(

GKN

Ciao Federico

Nice to see yu here, my name is david , U have nice and strong bike. Husqvarna not so much sold in Turkey. Mostly we know this trade mark as tracktor. Just few people has cross bike. Here best of famous web site in Turkey about motorbike. You can find all kind information. SO you are in correct place.Use english or Turkish , i m sure some one everytime will answer u. I have one italian also that Ducati monster 900cc. Hope to see u again in Turkey. Take care

selam federiko, benim adım david, güzel ve güçlü bi motosikletin var, husquvarna türkiyede çok fazla satılan bi motor deil, genellikle traktör markası olarak biliyoruz:p . bikarçkişi kros motor sahibi, burası motosiklet üzerine türkiyenin en iyi en meşhur siteesi. her türlü bilgiyi bulabilirsin . yani doğru yerdesin. ingilizde veya türkçe kullanabilirsin ben sana her zaman cevap yazabilirim. benim de bi ducati monster 900 üm var, seni türkiyede tekar görmek üzere, kendine dikkat et.

david cim görkemi kıskandımda :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
turkish kebab yedinni :)

GKN

Son düzenleme:
motosikletini pistlerde sürevbildiğin çok şansılısın, türkiyede çok pahalı bi iş bu:p

have u ever eat türkish kebap :p

(topografik hatalardan meshul deilim, 7 sene oldu ingilizde okuyup yazmayalı)
:mrgreen:

bende diorum burada bi yanlislik var..
meger ceviri yapiyomussun..
niye hersey 2 kere yazilmis ya dicektim tam..

Süper Moderatör (BBRR)
frederico can parçasını türkiyede bulamayan arkadaşlara bi el atarsın artık .. :)

yyaa ne bu kardeşim adam belki tam çakmıyo ing. yazsanıza italyanca

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

adamın msj sayısı 0 buda keklemesin millet :(

welcome kardeşşşşşş
Turkish şiş kebap yeni raki guuud gudddded :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar