hey mıllet ummet perkıtan abımız bugun balıkesırdeydı

sevgılı ümmet perkitan abımız bugun balıkesırdeyı arkadaslar ne yazıkkı balıkesırlı mt olmadıgından tek ben karsılayabıldım nerde bu balıkesırlıler

ümmet abı ve ben

bırazdaha uzaktan cektık bunu motorunu da aldık suan ızmıre gıdıyor ümmet abıme hayırlı kazasız yolculuklar dılıyorum

aynı fotoyu koymusum yaw kusura bakmayın zaten fazla foto cekemedık ummet abı kusura bakma pek ıyı karsılayamadık senı

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
yolun acık olsun ummet abi ne zaman geliyorsun antep be

ben en son gördüğümde izmir bornova'da Atatürk mah. çıkan yol kenarında karpuz alıyordu,ne zaman gitmiş oralara,vallaha pes:)

Gecen pazar oturmus muhabbet ediyorduk be yaw :)
Sen nerelere gittin baba ya. İnan yerinde olmayı cok isterdim.
Dunya ..... minare .... misali :wiinkk:

ümmet abi bu ne zaman nerden çıkacağı belli olmazzzz :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eee insanoğlu kuş misali kah orda kah burda sabah istanbuldaydım şimdi izmirdeyim yarın nerde olurum bilinmez.balıkesirde ki sıcak karşılamalarından dolayı metin kardeşime çok teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kimin tertibi beeh.... :bounce:
ümmet abıme hayırlı yolculuklar...

ümmet abiii. Burdur'a hiç gelmedin galiba. Beklerizz.. 3 kişilik bi karşılama timi hazırlarız. zaten 3 kişiyiz..

ummet abı kusura bakma gercekten ıyı bır karsılama olmadı bırdahakıne ınsallah tabı askere gıtmeden bıdaha gorusebılırsek

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

ummet abı kusura bakma gercekten ıyı bır karsılama olmadı bırdahakıne ınsallah tabı askere gıtmeden bıdaha gorusebılırsek

nedemek olmadı hemde çok iyi oldu senin beni hatırlayıp oraya davet etmen bile incelik,sayende biraz soluklandım mola verdim. zamanım iyi geçti daha ne olsunki iki cümle tatlı söz yeterde artar bile. kendine çok iyi bak.

yaw ümmet abi daha 2 gün önce çınaraltında çay içmiştik ne ara gittin taa izmire helal olsun vallaha dicek başka bişey bulamıyorum hızına yetişmek zor...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar