Hevesli genç

Boyum 1.70 abilerim sizlere bisey sormak istiyorum daha onceden vitesli motorlar kullandım şimdi 600 rr gibi bişey almak istiyorum etrafimda motor kullanan abilerim var rahatlıkla üstesinden gelebileceğimi söylüyorlar acaba gerçektende yapabilirmiyim boy vb. Sorunlar cikabilirmi şimdiden teşekkürler:queen:

Sabah kahvaltısında yürek yemeyin diyorum insanlara, anlatamıyorum.. :mrgreen:

hiçbir problem olmaz kardeşim, gönül rahatlığıyla al ve kullan, hatta maddi durumun iyi ise 1000rr'lere de bak. ne kadar büyük ile başlarsan o kadar iyi

Ama önceden Yamaha 125 kullandım siz boyumdan dolayi mi diyosunuz alamadım neyden dolayı sıkıntı olur diyosunuz ?

dün motora 600 cc ile başlıcam yazmıştın. bugün farklı yazmışsın. bu işler şakaya gelmez kardeşim tecrüben yoksa 600 cc intahar olur,dün de yazdım sana 250 lik falan al en fazla bin alış iyice,adım adım bu işler güzel kardeşim. acele etme aileni arkadaşlarını üzme

bir problem olmaz güzel kardeşim,az önce de yazdım, zaten yamaha 125 te kullanmışssın. ne olacak ki ? biraz dikkatli gidersin,alışana kadar. sonra vur gazın dibine. şimdi buraya gelip " ya ne diyorsunuz önce al bi 50'lik sonra yavaş yavaş arttırırsın, gencecik yaşında ölüp gidersin, malmısın " gibi konuşanlar olur sen takma kafana. birşey olursa da zaten bu işin fıtratında var. takma kafana. al 600 lüğünü,aç youtube'dan videoları ve forumlardaki önerileri oku,öğren. paşa paşa sür sonra. eskiden yoktu bunlar,siz yeni nesil çok şanslısnız,teknoloji sayesinde kolayca öğrenebiliyorsun

Yazın 3 ay boyunca yzf 125 kullandım abi izmire felan gittim burdur izmir yani gayet iyi kullanıyodum ama gerçekten 250 cc bilmeden 600 cc ye geçmek dediğin gibi intihar olur diyosan sözünü dinliycem abu

Kardeşim bu işlar şakaya gelmez.

Altın elbiseli adam başlangıç motoru yaz, ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

Ne insanlar biliyoruz bi hevesle 600-1000RR ile başlayıp ilk kazada ölmez sağ kalırlarsa tövbe ediyorlar

yamaha125 sahibi olmak başka- kullanmak başka,2 ay kullanıp ben vitesli kullanabiliyorum artık 600 cc vakti geldi derse tersten görür bazı şeyleri .yazamıyom buraya şimdi admin görür.(üstelik boydan da fakir kardeşimiz.)
600 cc nin üstüne oturmanı öneririm.bi dene ama yanında 2 kişi olsun motor devrilince tutsunlar.0 motorlar hem çok ağır hem selesi biraz yüksek,hem de çok güçlü.250 likte bile zorlanabilirsin ağırlığından dolayı.özellikle ışıklarda durman gereken zamanlarda,düşük km hızlarda.son olarak almak istediğin motorla mutlaka ama mutlaka deneme sürüşü yap. üzerinde rahat olmadığın motoru mutlu olarak kullanamazsın,keyif alamazsın.bol şans

Son düzenleme:
Motor işinin ne kadar ciddi , tehlikeli bi o kadar da zevkli olduğunu biliyorum benim korkum da dediginiz gibi boyumun eksikligi motorun ağırlığı ve gücü. altın elbiseli adam (barkin abi) hemen hemen bütün videolarinida izlemisimdir

yeterli tecrübeyi kazandığında boyunun çok sorun olacağını düşünmüyorum,motor durduğu zaman tek ayağınla dengede durmaya alışırsın o kolay .anladığım kadarı ile ilk motorun olacak bu,uygun bi 250 lik al alım satım esnasında zarar etmeyeceğin bi modelle geliştir kendini.hepimizin gönlünde bi 1000 cc yatıyor ama ehliyetin var paran var diye ferrariye binersen sonuç kaçınılmazdır yani.

Ne yapacaksin 600rr diye tutusuyorsun, piste mi gireceksin, al cbr 250r keyfine bak istwdigin zaman da satarsin 2 gunde gecersin 600 e.. bu acele niye...bak birsuru 250 ve 300 luk giris yapiyor piyasaya..

Haklısınız ya daha 18 yaşında bir genç olarak hevesliyim anlayacağınız gibi sesi gidişi ama bi 250 ile başlamak daha mantikli gibi duruyor bakalım hayırlısı teşekkür ederim sizlere

Sırf ibnelik olsun diye yapıyorlar. Bir kaç gündür bi Troll dadandı gitmiyo. Bide cevap veriyonuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar