Birsürü abim ,arkadaşım gitti bu illet yüzünden ÖBÜR TARAFA hepside "ben en iyisiyim, ben biliyorum, ustayım ,basıyorum, gidiyorum... KAFASINDAYDI
Sormak ayıp değil. Siz eğer ne zaman bu motor benim oyuncağım derseniz oyuncağınız sizi öldürür.
Öncelik ile gidenlere rahmet diliyorum, bir sonraki stepte hala sizin Racing bir makine kullandığınıza da inanmıyorum, şu yazdığınız yorumlardan sonra da Amerikan Devlet başkanı gelse ikna olmam, bu konuyu geçiyorum.
Niye böyle düşündüğüm konusuna gelince, kendi kendinizi zaten ele veriyorsunuz. Olcaya verdiğiniz cevabı okuyorum, bir de sorduğunuz soruyu okuyorum, bu cevabı verebilecek potansiyelde olan birisi böyle bir soru ile ortalığa çıkmaz çıkamaz..
Ben ilk motosiklet kullandığım günden bu güne 20 seneyi aşmış 21. sene içerisinde bir sürücüyüm, 21 sene aktif olmasada 15-16 senedir aktif olarak motosiklet kullanıyorum. Kullanmadığım motosiklet yok diyebilirim, senin ilk mesajından anladığım tek şey, ben supersport meraklısı birisiyimden başka bir şey değil.
Motosikleti sürmek kadar, durdurabiliyor olmak da bu işteki en önemli püf noktalarından birisidir. Bisiklet kullanan herkes debriyajı kavradıktan sonra motosikleti de ileri götürebilir, bunda bir sorun yok, ama onu istediğin zaman istediğin yerde durdurabilmek, hele ki bahsetmiş olduğun makinelerde tabiri caiz ise, kabiliyetten geçer. Ve bu motosikletlere hakim olabiliyor olmak için, ciddi bir motosiklet tecrübesi olmalıdır ki, üzerinde ne yapacağını bilesin.. Ama gelip buraya arka teker kitliyor, ön fren zaten sakat dediğin zaman, karşındaki kişinin anladığı tek şey, benzincide yakıt alırken abi kaç basıyo bu alet diyen modellerden maalesef daha öte bir şey değil.
Uzun uzadıya yazabilirim ama, gerek görmüyorum, sadece ön fren sakat cümlene ithafen bir resim ekleyip bu konudaki son mesajimi tamamlamış olmak istiyorum. Umarım sende zamanı geldiğinde, gerçekten deneyimlerin doğrultusunda burada yorum ya da destek alıyor olursun.
Fren yapılırken hız ortalama 210 km Ama o Kenan değil mi.. Demekki becerebilen, 200 km sürat ile makineyi tepesine geçirmeden de ön frene köküne kadar basabiliyor, Orası pist, lastik şöyle, kaliper böyle, motor şöyle, pilot böyle gibi yorum yapmayacağını umarım. Anlatmak istediğim şey Kenan yapabiliyor sende yaparsın değil.. Sadece insanın konuştukları her zaman bildiklerini yansıtmaz, ya da her insan bildiği kadar konuşmaz. Seninkisi de böyle bir durum. Kal selametle.