Herşey 3 Sn. de Oldu Üzgünüm !

arkadaşlar bir 125 lik motor kullanıcısı olarak 125lik motor kullananları uyarıyorum.

kamyon sollamaya girmeyin çok yavaş gitmiyorsa eğer.çünkü birçok kamyon 120 basıyor.söylemek benden .

,
hatta cbr125le bile yetersiz kalır.
saygılar 50 tane tehlikeli kaza atlatıp bir tanesinden burnu kanamadan yırtan benden!

çok teşekkür ederim arkadaşlar, dediğim gibi sayenizde moral buldum. Sağlık bakımından biraz daha düzeleyim ki bu gazla sanırım beklenenden çabuk olacak :p arnızda olacağım. zaten yazdan kalma şu günleri kaçırıyoruz birer birer.

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Kaza haberleri ister istemez moralimizi bozuyor ve menfi etkileniyoruz. kırık bir omuz ve bozuk bir moral dışında size bir şey olmaması sevindirici. başınıza gelen olumsuzluğun tamirini zaman halledecektir. canınızı sıkmayın. 1976 yılından beri 4 tekerlekli kullanıcısıyım. benim iredem dışında gerçekleşen bir olay dışında vukuatım yok. bunu övünmek maksatlı yazmıyorum, haddimede düşmez. Sadece taktik şu:''Trafikte benden başka herkes deli'' bu sözü bilmem doğru bilmem yanlış Einştayn söylemiş. tüm arkadaşları tenzih ederim, sözüm meclisten dışarı. velâkin; böyle bir düşünceyle trafikte seyir halinde, tedbiri elden bırakmıyor ve kendinizi gerekli korumaya alabiliyorsunuz. saygılarımla.:rendeer:

sağolun dostlar motorumu bugün itibariyle tamirden çıkarıp kapımın önüne bağlamış durumdayım tekrar :) yapılan kontrolde de 15 gün sonra eski sağlığıma tamamen kavuşabileceğimi söylediler. hasarlı parçalarımı birer anı olarak eve getiricem fotolarını buraya koymaya çalışıcam. gerçekten bayağı parçam değişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar