bazı rüyalar vardır ya çok gerçekci olan sabah kalktığınızda sanki o olay omuş gibi. İşte ben de bu olayın çok gerçekci bir rüya olmasını dilemiştim. Ancak ertesi sabah acildeki hekimin röngtene bakıp da birşey yok ama yarın ortopediye gel diyerek yolladığı ancak ertesi gün ortopedide kırık olduğu anlaşılan omzumun ağrısıyla uyanınca herşeyin gerçek olduğunu bir kez daha anladım. Hatta kazadan sonra motorumun başına bile gitmeye cesaretim yoktu. Resimleri bile dün çektim ancak cesaret toplayabildim.
Aynısı bana oldu,pratisyen doktor acilde,pansumana alın gönderin dedi.Sonrası malum,uzman doktor alçıya aldı bacağımı
bunun dışında kazadan sonra başıma gelen ve herkesten "motosiklet şeytan aracı" "motor tehlikeli" "sat onu araba al" falan filan.
Uzun lafın kısası;
şeytanın araca ihtiyacı yoktur.
motosiklet insanların malıdır.
Katılıyorum...:wiinkk:
eğer bir motosiklet kazası yaparsanız motorda ve sizde oluşan hasarlar dışında insanların kazanızın oluş sebebini dinlemeden veya duysada anlamadan yaptıkları iğneleyici ve kazadaki alınan yaralardan daha fazla can acıtıcı laflara maruz kalıyorsunuz bu olnalar dışında başlı başına bir sıkıntı.:silent:
Ooff hele o konuya hiç girmeyelim....
en kısa zamanda aranızda olacağım...
Bir an önce iyileşip motoruna kavuşman dileği ile.
Unutma en çabuk motor üstünde iyileşirsin