selamun aleyküm kardeşler..
yeni motor alanlara hayırlı olsun kazasız ve belasız sürüşler dilerim..
10 bin km geçmiş bulunan hero thriller motorum ile sizi elimden geldiğince aydınlatmaya çalışayım..
öncelikle motor seçerken motordan ne istiyorsunuz ve neler bekliyorsunuz? bir sıralama yapın.. az yaksın-sağlam olsun-gösterişli olsun- hemen satabileyim-parçası ucuz olsun vs. yani isteklerinizi bilin ona göre tercih edin.. ben kendi tercihlerimde hero'yu seçtim şimdiye kadar yanıltmadı.. sağlam az yakan gösterişli makina. ikinci elde çok zayıf. titreşim beni rahatsız ediyor sebebi sürekli uzun yol ve 50-90km sürat ile 50km yol yapıyorum. yazmıştım tekrar yazıyorum alan hemen lastikleri yenilesin çöp çünkü..arka disk fren bana bazen dezavantaj kitliyor kaydırıyor.. kampana sanki çok az daha avantajlı gibi. arka teker ebatı 90-90-18 yapıp kurtulun 110luk aramayın . yok değil buluncada zaten anlıyorsunuz fiyatı 4 araba lastiği fiyatına

yağ değişimi yapıp uygun devirler içinde kendi malınıza düşman gibi kullanmazsanız uzun süre size hizmet edecek bir makina.. birde seko rumuzlu kardeşimiz var.. yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.. şikayeti motorun fiyatı ile ilgili evet bencede fiyatı yüksek en azından piyasaya girmek isteyen hero firması biz ilk kullanıcılara fiyatını biraz daha uygun yapabilirdi.. benim burdan bir önerim hero firması fiyatta bir indirim yapmasın ama motoru almış olanlara ve alacak olanlara bir kask-mont-eldiven hediye etse piyasada çok daha fazla ses getirir..(öneridir hero volkan beyin dikkatine)