Hero thrillerimi mayıs ayında 2. el olarak satın aldım.
Yaklaşık 1 yıldır motor arayışında idim. Uzun araştırmalar sonucu 150 lik motorlar içinde yakıtı en düşük ve en güçlü motor olan thrilleri keşfettim.
Motorumu almadan önce arkadaşlarımda bulunan birçok marka ve model motosikleti denedim.
Seko sen iyi dinle.
Tabiki motosiklet denince ülkemizde birçok insanın aklına Honda veya Yamaha geliyor.Benimde öyle oldu. Bunları eleştirmek veya kötülemek istemiyorum. (zaten kullandığım arabam Honda marka ve çokta memnunum) Bazı tercihler kişilerin istek ve ihtiyaçlarına göre değişebilir. Öyle olmasa zaten herkes aynı motora biniyor olurdu.
Ben de ilk olarak honda CBF150 sonra da Ybr'ye baktım. Ancak bu motorların artık yüzü eskimiş ve demode geldi
bana göre.
Motorumu aldığım ilk günden beri memnuniyetle kullanıyorum. 2. eli yok diyenler. Motordan memnunuz satmıyoruz. Zaten 2. el sıfırına göre uygun fiyata almışım. Sıfırı pahalı diyenler bu şekilde yapabilir. Bizim motorlar için sıfırı pahalı ve 2. elde düşük fiyata gidiyor diye eleştirenler bence bu konuda çelişiyorlar. Sıfırı pahalı ise 2. el az kullanılmış ucuza alırsın sorunu çözersin. Yok sorununuz çekememezlik veya başka markaları kötülemekse bilemem. Kızım sana söylüyorum Seko sen anla...
Seko senin ne derdin var anlamadım. Başka motor kullanıyorsun burada forumun başında beri bizim motorları kötüleyip duruyorsun.
Çekemiyorsan bilemiyorum. Yok tutmamışmış yok kimse almıyormuş... falan filan... sanki hero zarar ederse senden para isteyecek...
Yo titreşim varmış. Bazı devirlerde az bir titreşim var elbette ama abartılacak düzeyde değil. Tek sorun bu onun dışında her konuda CBF'ye de YBR'ye de 5 basar. (başta söylemiştim tercih meselesi isteyen istediğini alır)
Bana göre thrillerin diğer aynı sınıftaki motorlara göre artıları ++++
1. Motorun güçlü olması (120 km'lerin sonlarını görüyorsun.) (2 kişi de binsen çekişte pek fark olmuyor)
2. Yakıtının az olması
3. İlk hızlanmalarda çok seri olması, özelikle 0-60 km/hız da. Hatta geçen günlerde uzun yıllar motor kullanmış bir arkadaşım motoruma bindi. motorun 150 'lik olduğuna inanamadı. Çok seri ve güçlü olduğu söyledi.
4. Çok iyi yokuş çıkışı. CBF ve YBR lerin yanından oynayarak en az 20km/hız fazla süratle yokuşta geçmek.
5. Sınıfındaki en güzel ve detaylı dijital gösterge paneline sahip olması. Ayak açık, servis Uyarı ışıkları, saat, 2 tane ayrı sıfırlanabilir km sayacı vs.
6. Koltukaltında 12 volt soket. telefon şarjı için.
7. Şık bir motor. (biraz göreceli olabilir)
8. parçaları sağlam.
9. Yağ yakmıyor (seko)
10. Arka led stop çok şık.
11. Ön farda 3 tane park ampülü var. Ben bunlara led lamba taktım v şeklinde güzel bir görünüm oldu ve gündüz farı olarak kullanıyorum. Tavsiye ederim.
12. Dengeli bir motor. Yüksek hızlarda elini bile bıraksan santim şaşmıyor ve güven veriyor.
13. Arka teker geniş.
14. Süper frenler
15. İmmobilayzer ve ışığının gece güzel görüntüsü.
16. Motoru ilk kullanan herkesin memnuniyeti.
Eksileri...
1. Bazı devirlerde biraz titreşim var. ama göreceli beni pek rahatsız etmiyor. (biraz gazı artırıyorsun veya düşürüyorsun titreşim kalmıyor.)
2. 2.elde hızlı satılmayacağını düşünüyor bazıları. (ben binmek için aldım. uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca motor temiz kullanılmış ise her motor alaıcı bulur.
bu motoru MOTORON Dergisi Ağustos ayında tes etti. linki aşağıda. Yazanlara aynen katılıyorum.
İsteyen okuyabilir.
http://www.motoron.com.tr/HaberDetay/hero-thriller-2091
Yazı biraz uzun oldu. Kusura bakmayın. Bu motoru merak edenlere yardımcı olması nedeniyle açıklama gereği duydum.
Hiç olmazsa moturu kullanmayan veya üzerine 1 defa çıkmış insanların yalan yanlış yönlendirmelerine, açıklamalarına kanmasınlar...