Merhabalar arkadaşlar.
Kırmızı Hunk ile bugünden itibaren bende sizlerin arasındayım. Bu motoru tercih etmemde katkınız gerçekten çok fazla oldu. Ufak tefek şeyler dışında öyle ciddi problemle karşılaşmış bir arkadaş yok gördüğüm kadarıyla... Bunları görmek beni sevindirdi.
İsterseniz neden bu motoru tercih ettim sıralayayım;
Görsel!
Beyler itiraf etmeliyim ki cihaz 150cc bir alet için gayet kaslı ve yakışıklı.
Konfor!
2008-2012 yılları babamın YBRsini kullanarak geçirdim. O zamanlar ehliyetim olmadığı için genelde 30km çapta sürüşler yapıyordum. Ki o zamanlar yaşadığım yer Antalya'nın batısı, motorsuz bir hayat gerçekten çekilmez durumdaydı. O zamanlar YBR güzel geliyordu göze ve g*te. Fakat geçen yıl bir arkadaşımın motoruyla Bursa'dan Aydın'a( ıvırı zıvırı 450km) bir gün içerisinde gittik. Saat başı mola vermemize rağmen yorucu bir yolculuktu. Neyse ki 2 arkadaş olarak yol bisikleti sürücüsü olduğumuz için pekte kafaya taktığımız birşey değildi veya bizi hayattan soğutacak birşey. Bu motorun selesine oturduğum anda gerçekten kendimi iyi hissettim ve artçı olarak denediğimde de gayet sıkıntısız duruyor. Uzun yolda saat başı molalarla beni üzmeyeceğini düşünüyorum. Benden ziyade artçı olacak olan kız arkadaşımı üzmese iyi olacak, dediğim gibi ben yol bisikletçisiyim

.
Fiyat konusuna değinmiyorum bana göre bu işçilik ve kaliteye göre gayet iyi bir fiyat. Fakat bir YBR dayanıklılığı olur mu bilmiyorum ama düzgün bir sürücüyüm bu yüzden kolay kolay bir sorun çıkartacağını sanmıyorum. Ve amacım en az 2 yıl kullanmak bu aleti.
Son hız konusunda yazılanları umursamadım pek. Çünkü hız seven bir adam değilim tek dileğim (55kg+65kg+15kg+benzin yükü)yola çıktığımda parantez içindeki değerlerle düz yolda 85-90 da sorunsuz gidebilmek ki bence bunun üstesinden gelebilecek bir motor. Baktım standart olarak gelemiyor, dişliyle oynarım ve modifikasyon sonrası beni hayal kırıklığına uğratmaz.
Motorumun bakımını yapacak olan usta kaliteli işi bilen bir arkadaş gibi duruyor ve efendi bir adam içim o konuda şuanlık rahat gibi.
Şuan için ilişkimizin ilk günleri gayet tatlı gidiyor ve tazeliğini korumasını diliyorum...
Ve unutmadan, ben bu alete nasıl ve nereden Tur Camı ile Yan Çanta demiri bulacağım

Birileri aydınlatsın beni bu konuda.
İyi forumlar.