Ben genelde tek kullanıyorum yukumde 15 kilo falan bende 80 kiloyum
Hero motor olarak cbf mi kullanıyor? Sahibinden.com daki ilanlarda bazıları aynı blok yazmışlar. Eğer aynıysa bunda da yağ yakma sorunu olmaz mı?
Hic bir yerde bulamadim arka lastik ebadini 100/90 çok sinir oldum,anlasda var galiba onuda sevmiyorum irc ile ayniymis galiba,nasil olacak bu iş,michelin de yok,digerlerinde de bulamadim sadece ön var,bulaniniz var mi?
Hic bir yerde bulamadim arka lastik ebadini 100/90 çok sinir oldum,anlasda var galiba onuda sevmiyorum irc ile ayniymis galiba,nasil olacak bu iş,michelin de yok,digerlerinde de bulamadim sadece ön var,bulaniniz var mi?
Evet beyler herşey iyi güzel, sürücü için herşey katlanılabilir fakat 7k devirden sonra arka pegler de oluşan titresimi azaltmam için önerisi olan varmıdır?
Bugün artçımla beraber otobana çıkıp küçük prova yapalım dedik. Herşey çok güzel ama o pegler can sıkıcı ne yazık ki...
koruyucu demir taktıktan sonra motorda titreşim acayip arttı gibi hissediyorum, böyle bişey başına gelen oldumu önceden sadece 90-95km hızla biraz hissedirken şimdi 20-30 km hatta aragaz verince bile titreşim hissediyorum
Bursa'lı arkadaşlar servis öneriniz varmıdır?
500 bakımında yağ filtresini temizlemedi bizim eleman yeni düştü benim jeton o yüzden biraz keyfim kaçık.
Bursa'lı arkadaşlar servis öneriniz varmıdır?
500 bakımında yağ filtresini temizlemedi bizim eleman yeni düştü benim jeton o yüzden biraz keyfim kaçık.
Arkadaşlar uzun zamandır kafamda olan, Türkiye motosiklet piyasasında da bir türlü çözülemeyen bir sorunum var.
İlk motorum Suzuki İnzuma idi. Onda farkettim, 30-40-60-70 gibi hızlarda elimi bırakınca gidon sağa-sola sallanıyor. Topcase den, lastik balansından, lastik havalarından gibi önerilerde bulunuldu, servislere gidildi, sorunum çözülemedi. 100 le giderken bırakınca ip gibi gidiyor, 70 gibi başlayıp 60-50-40 kafa sallanıp duruyor.
Hunk alınca onda da elleri bıraktığımda aynı hızda aynı şeyin oldupunu gördüm. Kuzenimin Hunk'da da var. Arkadaşımda Vstorm var onda böyle bir sorun yok.
Balanslara, lastik havalarına bakıldı onlarda sorun yok. Topcase i çıkarınca yine aynı sorun. Nedir bu dengesizliğin sebebi. Sizde de aynı sorun yok mu?