Hero Hero Duet 125 / 110i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ciddi ciddi düşünmeme rağmen çanta konusu yüzünden hepsinden vazgeçtim.

Ciddi ciddi düşünmeme rağmen çanta konusu yüzünden hepsinden vazgeçtim.

Benim arkadaşımda TVS Wego var. Onunda benzin depo kapağı aynı yerde. Topcase demirini delikli yaptırmış benzin alırken sadece çantayı çıkarıyo ve rahatça benzin alabiliyo. Öyle bi sistem yaptırmak gerekir sanırım. Hero satan yerlerle görüşsen aslında, düşünmüşlerdin onunda çözümünü.
b9b91b877851f93f758bfcfa6d8d5dc4.jpg
3ec5ffc4c257f8a63e6762ca90f9cf52.jpg

dashın selesı daha rahat duetınde amortısorlerı denılıyor,fakat ıkısıde dırek konfora etkı eden krıterler ,acaba daha mumkun olmasından dolayı dash selesı duete monte yaptıralamzmı ustası bulunursa.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:29 ----------

turkce mını ınceleme..

dashın selesı daha rahat duetınde amortısorlerı denılıyor,fakat ıkısıde dırek konfora etkı eden krıterler ,acaba daha mumkun olmasından dolayı dash selesı duete monte yaptıralamzmı ustası bulunursa.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:29 ----------

turkce mını ınceleme..

Ben ikisini de denedim ama sanki dash biraz daha dinamik geldi bana ve yakıtı da gayet makul hissettirdi.alırsan az veriyim deme vx lerinden al ...

duet vx motosikletimin ilk bakımını yaptıracağım servis fiyatları ne kadar tutuyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar