Hero 125 mi 125 mh drift mi ?

Hangisi seri,sağlam,güçlü ?

• Hero 125

Oy: 2 7.4%
  • 125 mh drift

Oy: 25 92.6%

• Kullanılan toplam oy
    27
Alırsam kesinlikle değiştirecegim gibi ama bi sıkıntı olmaz di mi orjinalini değiştirdikten sonra .. Bu gri renkte çok yakışıyormus yav :)

Yok zaten sen değil servis değişiyor
Bende bu motorun alıcısıyım temiz bir 2.el arıyom

Mondial servisene 2,3 kere uğramışlığım var
Bi tane mh gelmişti daha sıfırdı adam değiştircem demişti zaten sac plaka yanılmıyorsam adam tekinemi 5 dedi çiftinemi onu bilmiyom

Evet mondialin yedek parçaları falan da baya ucuz . Karadeniz düzce,bolu,sakarya taraflarına gelirsen motorunu alıp haberim olsun dolaşırız beraber.Ben büyük ihtimalle yakında alıcam bunu . ama sitede baktım mc-x de güzel gibi görünüyo. mondial olacagı kesin de drift mi mc-x mi belli değil :)

mh forumunu uzunca süre takip ettim, genel olarak memnun bırakan bir motor. kuzenimde gitti mh aldı ve her telefonla konuşmamızda bana ısrarla mh aldırmaya çalışır.

Neden almıyorum dersen, 1.85 boy diye açtığım konunun içinde onunla fotografım var. altımda küçük kalıyor malesef..

forumda hep görüyodum 125 driften memnun olanları illa çin diyosan 125 drift al en azından bi tık daha sağlam gibi gözüküyor

mh forumunu uzunca süre takip ettim, genel olarak memnun bırakan bir motor. kuzenimde gitti mh aldı ve her telefonla konuşmamızda bana ısrarla mh aldırmaya çalışır.

Neden almıyorum dersen, 1.85 boy diye açtığım konunun içinde onunla fotografım var. altımda küçük kalıyor malesef..
Fotografını burda paylaşabilir misin rica etsem ?

---------- Post added at 02:15 ---------- Previous post was at 02:13 ----------

forumda hep görüyodum 125 driften memnun olanları illa çin diyosan 125 drift al en azından bi tık daha sağlam gibi gözüküyor
bende öyle düşünüyordum

Fotografını burda paylaşabilir misin rica etsem ?

Şöyle yapayım. linki direk koyarak, digerleri ile olanıda görmeni sağlayayım.. Link zaten bu forumdan.. Ayrıca başka arkadaşlarda başka motorlarla fotolarını koyup boy ve kiloları hakkında bilgi verdiler.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...aslangic-motoru-cb125e-cbf-150-ybr-125-a.html

Teşekkür ediyorum ben kararımı verdim . bugun mh driftin gözümün önünde şov yapmasıyla :) mh drift almaya karar verdim. ya da mc 125 roadracer. bakıcaz artık :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 aydır kulanıyorum ekim ayında ızmır aydın arası yok yaptım giderken ruzgarlıydı hava sadece sıkıntısın 90 100le gıttım hc bi sorun yasamadım 6000 7000 arası devirde gitti genelde aydın ızmır donusunde yagmur dolu rugar hepsı wardı trafık ama sorun yasatmadı dıkatlı kulandıkdan snra ruzgar hafıf savurdu ama 1 ay once ogrenmeme ragmn sornsz geldm sadece dondum dolu yagmur yagdıgı ıcın herhangı bı kayma veya bı durum olmadı alaha sukur ama bazı oro.. ço. ları war dıbınden gecıolar ozelkle kamyonlar braz daha dıkt etmek gerekıo gıderken 1saat 15 dk da gıttım donuste 90 ustune nadır cıkdım genelde 80 dı yagmurda olsa cok nadı 70 altına ındm ama bol mola verdım yorucu oluo yagmurda bu mevsımde habrnz olsn 2 saat cıvarı anca eve gırebıldm.. motor guzel smdılık bı sorun yasamadım ama dıkat edılmesı gereken en onemlı sey tabı cogu usta motorcu vardır burda benden daha iiyi bilir ama 1 ayda sunu ogrendım kesnlıkle on fren son çağre olmalı.. belkı bu motor ıcın gecerlıdır ama bılmıorum bide eer bılenınız warsa motor nası az yakar ben bunun olcemedm daha dogrusu cesaret edemedım sureklı yarıdan fazla tutum benzını nekadar yakıyor.. ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------

bu arada boy 1.72 kılo 68 donuste kız arkadasımla geldm yagmur doluyken yanı onn boy 1.70 kılo 56

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

yazmayı unutmusum baslarda yenı ogrenenler bu motorla ogrenıyorsa devrı yuksek ayarlatsınlar stop edıo tekrar calstrrken hemn calstırmaya calısıyorsa gaz vermeden denesinler.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar