Herkezi Anlatan Bir şarkı Mutlaka Vardır Işte Beni Anlatan şarkı

HER insanın hayatının gidişatını anlatan geçmişini ve şimdiki zamanını duygularını yansıtan bir şarkı mutlaka vardır işte benım şarkım bu SERKÜL: ALIN YAZISI:salut::pale: ya sizinki hangisi ???
[yt]kl6jv7uScO0[/yt]

Son düzenleme:
HER insanın hayatının gidişatını anlatan geçmişini ve şimdiki zamanını duygularını yansıtan bir şarkı mutlaka vardır işte benım şarkım bu SERKÜL: ALIN YAZISI:salut::pale: ya sizinki hangisi ???
[yt]kl6jv7uScO0[/yt]

yapma............. :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
umarım tutulur.................. umarım birçoğuna da ibret olur, hayata küsmezler.

eline sağlık.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[YT]gPGCAYcsXdA[/YT] arasıra dinler eskileri hatırlarım bu şarkının mazisi var..

nedendir bilmem ama bu sıralar en en ennn çok dinlediğim (sezen aksu-belalım-yanarım) benim favorimde budur

aslında bızı anlatan okadar çok şarkı varki yetmez valla yaz yaz:)

Aynen öyle :cat: İnsan o anki ruh haline göre o kadar çok şarkıyı kendine yakıştırır ki ama yinede çoğu kişinin yıllarca dinlesede bıkmaycağı bir şarkı vardır elbet...

Mesela ben Nilüfer'in Aşk Kitabı isimli parçasına baylıyorum ve bayadır arşivimdede bulunmakta yani birkaç senedir dinliyorum ve daha bıkmadım...
[YT]49Hu_i90Pk8[/YT]
:salut: http://www.youtube.com/watch?v=49Hu_i90Pk8 :salut:

işte beni anlataaataannn şarrkımmmmmmmm ..((((((((((((((:)

ne ararsan var .. ihtiras eglence .. aşk sevgi. msumiyet hiddet xxx hız saygı sevgi ((:) tamamıyla bir jesse

[YT]gLxINGSOOrE[/YT]

:queen::queen::queen:

Ankaralı Namık Arabada 5 evde 15:queen::queen::queen:

[YT]47tVf7h2QZ8[/YT]

günün anlam ve önemini belirten şarkıyı sizlerle paylaşmaktan kıvanç duyarım bu şarkı hepinize :p

[YT]khDyNMZaysw[/YT]

Aynen öyle :cat: İnsan o anki ruh haline göre o kadar çok şarkıyı kendine yakıştırır ki ama yinede çoğu kişinin yıllarca dinlesede bıkmaycağı bir şarkı vardır elbet...

Mesela ben Nilüfer'in Aşk Kitabı isimli parçasına baylıyorum ve bayadır arşivimdede bulunmakta yani birkaç senedir dinliyorum ve daha bıkmadım...

aynen katılıyorum sana dostum :cat:

hocam benim şarkının klibini yapma geriği duymamışlar sadece adını söylemek zorundayım :p

şarkıcı:raffine
parça adı:leh CHE

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu da benim şarkım, dinlerken acı çekiyorum.:pr:

[YT]phZ4jsrWolo[/YT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
50 cent
get rich or die try zengin ol yada deniyerek öl haksızmıyım atilla abiiiiii

beni anlatan şarkı daha piyasaya çıkmamış bekliyorum çıkmazsa ben kendim kendi kendimi anlatabilerim kanımca:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar