herkeze selam hoşgeldim :) konu kopmayan ve açılmayan kilit ..

herkese merhaba..bu sitede motosiklet hırsızlığına karşı kopmayan zincir diye bi forum okudum.arkadaşımız bize grade 80 diye bi zincir adı verdi,fakat açılmayan kilidi hala araştıyor olduğunu söyledi.bende piayasaya sordum ama bilmiyolar.motorumu bağladığım yani piyasada satılan halat kilitlerin ucu bilyeli onu açamıyolar ama halatını bikaç dakka içinde demir kesme makasıyla kestiklerini biliyorum.disk kilidi de kullanıyorum ama bikaç kişi motoru sırtlayıp pikap,kamyonet tarzı bi araca yükledıkleri zaman disk kilidinin bi vasfı kalmıyor.ne yapabiliriz bu konuda?motorumuzu sokakta sağlam bi demire,ağaca veya sokak lambasına bağlamak için nasıl bir kilit kullanmalıyız?varmı parlak bi fikri olan?

Son düzenleme:
Zamanında bende bu konuyu çok araştırmıştım. Ne yazık ki açılamayan kilit ya da kesilemeyen zincir yok. :pale:

Motor mutlaka sokakta kalacaksa önemli olan zincir kilit vs değil. Koyduğun yer önemli.

-Tenha karanlık bir yer olmamalı. Üzerinde rahatça çalışabilecekleri yer olmamalı.
-Alarm faydalı bir şey.
-Kaskolar çok pahalı.Pek çok ufak motor için uygun değil.Motorun yarı parasını istiyorlar.Benim ybr'ye 1200 lira gibi birşey istemişlerdi.
-Güvenilir bir otopark da iyidir.

Ama sokak için en güzel çözüm alarm.

arkadaşlar istanbulda moto-kasko diye bir firma var en ucuzu o çünki sadece motorlara kasko yapan bi firma. şöyle söliyim piyasa değeri 18 milyar olan kawasaki er-6n'e 750 liraya kasko yaptırmıştı bi arkadaşım. tahminim ramzey'e 250-350 liraya falan yaptırabilirsin. full kasko bu arada terör saldırısı bile var içinde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar