Herkeze merhaba

ze0

Ben onur 17 yaşındayım eskişehirdeyim motorsikletim yok fakat para kazandığımda yapacağım ilk iş bir motor almak burdaki samimiyetden çok etkilendim umarım bende size bi kardeş arkadaş olabilirim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin küçük kardeş inşallah istediğini yaparsın para kazanınca başka sorunlar çıkmazsa kesin alırsın motorunu

hoşgeldin ARKADAŞIM :cherry:

katılımcı olman dileğiyle :rendeer:

ze0

Motorumu almadan evlenmemeyi düşünüyorum :D ileride sanırım en büyük problem o olurdu onada bi çözüm düşündüm darısı senınde başına inş hayalindeki motorunu alırsın

Hoş bulduk arkadaşlar ilginiz içinde teşekkür ederim

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle..

Aramıza hoşgeldin ; Burası bir aile gibi olduğundan bu sekilde bir samimiyet söz konusu..
Türkiye nin Bir numarasına hosgeldin...

onur hoşgeldin arkadaşım burdaki samimiyet gerçekten çok etkileyicidir unutmayalım ::tutkuy:: :)
senı hep aktif görmek isteriz

Motorumu almadan evlenmemeyi düşünüyorum :D ileride sanırım en büyük problem o olurdu onada bi çözüm düşündüm darısı senınde başına inş hayalindeki motorunu alırsın

Hoş bulduk arkadaşlar ilginiz içinde teşekkür ederim

heheh canım ya bir anda gençlik yıllarım aklıma geldi :) hoşgeldin.. Bak ne dicem bende senin yaşındayken yani yaklaşık 11 sene evel deliriyodum bigün racing kullanıcam ve motor almadan evlenmiycem die :) sor bakalım noldu evde kaldım :p ama tüm imkansızlıklara rağmen motorumu aldım... Çok istersen herşey olması gereken zamnda olur... Umarım isteğini ve hevesini kaybetmessin ve istediğin motoru alırsın... Tekrar hoşgeldin aramıza :)

heheh canım ya bir anda gençlik yıllarım aklıma geldi :) hoşgeldin.. Bak ne dicem bende senin yaşındayken yani yaklaşık 11 sene evel deliriyodum bigün racing kullanıcam ve motor almadan evlenmiycem die :) sor bakalım noldu evde kaldım :p ama tüm imkansızlıklara rağmen motorumu aldım... Çok istersen herşey olması gereken zamnda olur... Umarım isteğini ve hevesini kaybetmessin ve istediğin motoru alırsın... Tekrar hoşgeldin aramıza :)

hoşgeldin kardeşim...
ninjet senin için tanıdığım bir arkadaşım var istersen ayarlıyım...

ze0

Tekrar tekrar teşekkürler :) motorsiklet tutku ya 7 de neyse hevesin 70 dede o olur bence o motor sesine hastayım :) sıcak kanlı insanlarla beraber olmak güzel !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar