Herkeze Merhaba

:) Triumph-Tiger'ım ve ben aranıza katılmış olmaktan çok mutluyuz, umarım hep beraber çok eğlenceli-neşeli turlar düzenleriz (işten vakit buldukça)). şimdilik Hoşçakalın hepinize Kazasız belasız keyifli günler diliyorum. BİR SORUM VAR : Ne gibi bir kampanya yapabiliriz bu Taksi-Minübüs- Belediye ve halk otobüsü Şöförleri'nin biraz daha özenli ve dikkatli araba kullanmaları için yada bizimde Karayollarında yolculuk etme hakkı olan,Ruhsata-Plakaya ve Ehliyete Taabi tutulan ve hatta köprüden geçerken onlarla aynı PARAYI ödediğimiz Motorsiklet sürücüleri olduğumuzu ve biraz daha dikkate ve saygıya ihtiyaç duyulması gerektiğini anlatmak hatta HAYKIRMAK istiyorum (bunlarla tartışmaktan hatta bir iki tanesini elimden almalarından çok sıkıldım) lütfen bir yol gösterin çok sıkıldım bu dikkatsiz-sorumsuz ve umarsız yaratıklardan. Neyse kaptırdım kendimi geçen gün belediye otobüsü ölümüme sebep oluyorduda ondan bu kadar sinirliyim bizleri birilerinin dikkate alması lazım (hepsini şahsen uyarmaktan ve bağırmaktan sıkıldım) :pr:
Yaşasın Motorsiklet, Yaşasın Turlar ve Geyik Muhabbetleri !
bye

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HOŞGELDİN :cat:

hosgeldin

kazasız belasız surusler...

su otobus taksi ve dolmus meselesine gelince vizyonu olmayan, eğitimsiz ve gorgusuz

*yıları hiç bir şekilde eğitemezsin ve dikkat bekliyemessin. Bi tanesini kızılay

meydanında sarkıtalım bakalım bi daa yapıyolarmı :pl:

Motosikleti
Su Motoru
O sarkıtma olayları filan lafta kalıyor kimseyi sarkıtamazsın bu dönemde , bak Apoyu bile sarkıtamıyorlar adam hapiste bizim sürmediğimiz keyifi sürüyor.Zaten bu dönemde saygı görüp keyif çatmak için ya kadın , çocuk katili olacaksın ya toplu katliyamlar yapacaksın ya da p*z*v*n*k olacaksın.Neyse aklıma geldide sinirlerim hopladı yine , arkadaşım bu dolmuş şöförleri hakkında bir polisle konuşmuştum bundan 4 sene önce ehliyet aldığım kursa gelmişti polis arkadaş ve dolmuşculardan ve otobüscülerden bahsederken bende "neden bu adamlara eğitimler verilmiyor" dedim o ise ; "ya biz onlara eğitim veriyoruz ama nasıl bir mermer su almaz adamlarda aynen öyle ha mermer ha otobüscü dolmuşcu" demişti.Adamların tek bildiği sinyal vermek gerisi boş , sallana sallana giderler adamı uyuz ederler , sinyali verip arkasına sağına soluna bakmadan çıkarkar , araçları ful kasko ve büyükya seni ezip ezmedikleri değil ne kadar çok yolcu kaparım o derttedirler sadece , ama onlardan daha beter sürücülerde var.Mesela ben arabadayken bakıyorumda kimse kimseye yol vermiyor kadınlar özellikle zaten trafiği felç ediyor (tabii kadınları aratacak erkek sürücülerde var) ve o dolmuşcu ve otobüscülerde senelerce o trafikte direksiyon salladığı için artık onlarda yol alamayacaklarının ve sıkıştırılacaklarının farkında oldukları için umarsızca davranıyorlar.Sadece onları suçlamakla bitmiyor olay , birazda derine inip etraftaki diğer sürücülerde ve hatta kendimizde bile hatalar aramaya başlamalıyız.tigerpark hoşgeldin arkadaşım aramıza...

tigerpark kardes hosgeldin , asabiyetini anlıyorum hepimiz cekiyoruz ama onları degistiremiyoruz once kendimizi korumalıyız. kendimizi riske atacak hamlelerden uzak durmalıyız. ben motordayken etrafımdaki 4teker yaratıkların hepsi bana dusmanmıs gibi hissederek paranoyakca , cok yaklasınca ısıracaklarmıs gibi kullanıyorum. vs,vs..
bu arada motorunun servisi var mı , nereye gosteriyorsun, ben de senin motorun cok hos bi race modelini gormustum uygundu da ama cesaret edememistim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar