O sarkıtma olayları filan lafta kalıyor kimseyi sarkıtamazsın bu dönemde , bak Apoyu bile sarkıtamıyorlar adam hapiste bizim sürmediğimiz keyifi sürüyor.Zaten bu dönemde saygı görüp keyif çatmak için ya kadın , çocuk katili olacaksın ya toplu katliyamlar yapacaksın ya da p*z*v*n*k olacaksın.Neyse aklıma geldide sinirlerim hopladı yine , arkadaşım bu dolmuş şöförleri hakkında bir polisle konuşmuştum bundan 4 sene önce ehliyet aldığım kursa gelmişti polis arkadaş ve dolmuşculardan ve otobüscülerden bahsederken bende "neden bu adamlara eğitimler verilmiyor" dedim o ise ; "ya biz onlara eğitim veriyoruz ama nasıl bir mermer su almaz adamlarda aynen öyle ha mermer ha otobüscü dolmuşcu" demişti.Adamların tek bildiği sinyal vermek gerisi boş , sallana sallana giderler adamı uyuz ederler , sinyali verip arkasına sağına soluna bakmadan çıkarkar , araçları ful kasko ve büyükya seni ezip ezmedikleri değil ne kadar çok yolcu kaparım o derttedirler sadece , ama onlardan daha beter sürücülerde var.Mesela ben arabadayken bakıyorumda kimse kimseye yol vermiyor kadınlar özellikle zaten trafiği felç ediyor (tabii kadınları aratacak erkek sürücülerde var) ve o dolmuşcu ve otobüscülerde senelerce o trafikte direksiyon salladığı için artık onlarda yol alamayacaklarının ve sıkıştırılacaklarının farkında oldukları için umarsızca davranıyorlar.Sadece onları suçlamakla bitmiyor olay , birazda derine inip etraftaki diğer sürücülerde ve hatta kendimizde bile hatalar aramaya başlamalıyız.tigerpark hoşgeldin arkadaşım aramıza...