herkeze merhaba bugun cbf 150 limle aranızdayım

herkeze selamlar cbf hakkında tavsiye edebilicekleriniz iyi kötü yanları nelerdir özellikle kullanıcı arkadaşlar sizlerden cevap bekliyorum keyifli kazasız sürüşler :mrgreen:

Aramıza hoşgeldin ; CBF iyi motordur ; tipi güzeldir ; az yakar ; Parcası Honda nın en ucuz parçalarındandır.. Yani doğru secim arkadaşım...

Resimlerini bekliyoruz.

Hayırlısı olsun. İlk izlenimlerin nedir ? İlk motorun mu biraz açıklama yaparsan sevinirim. Bende düşünüyorumda

Hayırlı ollsun kazasız belasız sürüşler dilerim.Motor ile ilgili Motor modelleri bölümünde CBF 150 topiğinde geniş bilgiler mevcut. Oradan faydalanabilirsin

teşşükkür ederim arkadaşlar cbf ilk motorum değil :D daha önce trafik tecrübesi kazanmak için asya 125 t kullanıyordum arkadaşım ybr 125 alınca bende artık zamanı geldi diyerek cbf 150 de karar kılarak aldım en kısa sürede fotoğraf ekliyicem keyifli ve güvenli sürüşler...

ilk izlenimlerim bugun yaklaşık 1 toplamda saat kadar sürebildim. sürüş olarak çok rahat şu an tek sorun olarak gördüğüm vitesler sert geçiyo sanırım parçaların alışıcağindan dolayı rodaj olayı :D hızlanması güzel firen mesafesi uzun gibi yada gevşek sanırım ilk 1000 bakımında ayarlanıcak rodaj bitiminde daha detaylı bilgi vermek isterim ama verdiğim paraya göre gerçekten değerinde kuruşu kuruşuna değicek bir makine aldığımı düşünüyorum çok araştirdim sanırım onda böyle diyorum :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar