- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar.
ben tokatta Cbr 250r Kullanıcısıyım
motorum 18,800km de
Sizden ricam 20,000km de neleri değiştirmem neye bakım yaptırmam gerekiyor.
Not: 18,800km ye kadar sadece yağ ve yağ filtresi hava filtresi normal bakım prosedürü uygulandı.
Brz araştırma yaptım
herkez farklı önerilerde bulundu.
benim acil olarak sadece ön ve arka fren balatası değiştirmem gerekiyor.
zincir ve dişli durumu idare eder durumda ne kötü ne sıfır gibi gayet güzel görüküyor arka ve ön dişli takımı..
Benim aklımdaki ise
- Ön ve arka fren balatası
- Buji ( hala ilk buji si var hic bir sorun cıkarmadı halada öyle)
- motor yağı ve yağ filtresi... ( Her 4,000km bi değiştiriyorum.)
gerisi normal kontrol hava filtresi elle temizlene bilir olduğundan kendim temizliyorum.
kimisi debriyaj balatasını değiştirmiş.
kimisi dişli setini değiştirmiş.
piston sbob ayarı yaptırmış kimi rolanti dvrini ayarlamış.
benim sizce neler yaptırmam lazım. daha önce yaptıran arkadaşlar bilgisini paylaşırsa sevinirim.
Tabiki motorumu en iyi ben tanırım sesinden fakat bi sorun yokmuş gibi hissediyorum. sürerken hızlanması duraklamalar vs. hic bi sorun yok
zincirden sesde gelmiyor.
fakat vites değiştirirken bazen zor bazen güzel geciyor. hele hele 2. vites ve boş ve 1. vites arası takur tukur geciyor yanlız.
mesala boşta kalkış yapcam 1. vitese tak diye geciyor veya hafif bi ara gazı vererek geciyor yoksa debriyaja basayım 1. vitese takayım
genede boşta oluyor hafif cok az bi gaz veriyorum ara gazı gibi 1. vitese takıp dvm ediyorum.
yardımlarınız icin şimdiden tşk ler.
ben tokatta Cbr 250r Kullanıcısıyım
motorum 18,800km de
Sizden ricam 20,000km de neleri değiştirmem neye bakım yaptırmam gerekiyor.
Not: 18,800km ye kadar sadece yağ ve yağ filtresi hava filtresi normal bakım prosedürü uygulandı.
Brz araştırma yaptım
herkez farklı önerilerde bulundu.
benim acil olarak sadece ön ve arka fren balatası değiştirmem gerekiyor.
zincir ve dişli durumu idare eder durumda ne kötü ne sıfır gibi gayet güzel görüküyor arka ve ön dişli takımı..
Benim aklımdaki ise
- Ön ve arka fren balatası
- Buji ( hala ilk buji si var hic bir sorun cıkarmadı halada öyle)
- motor yağı ve yağ filtresi... ( Her 4,000km bi değiştiriyorum.)
gerisi normal kontrol hava filtresi elle temizlene bilir olduğundan kendim temizliyorum.
kimisi debriyaj balatasını değiştirmiş.
kimisi dişli setini değiştirmiş.
piston sbob ayarı yaptırmış kimi rolanti dvrini ayarlamış.
benim sizce neler yaptırmam lazım. daha önce yaptıran arkadaşlar bilgisini paylaşırsa sevinirim.
Tabiki motorumu en iyi ben tanırım sesinden fakat bi sorun yokmuş gibi hissediyorum. sürerken hızlanması duraklamalar vs. hic bi sorun yok
zincirden sesde gelmiyor.
fakat vites değiştirirken bazen zor bazen güzel geciyor. hele hele 2. vites ve boş ve 1. vites arası takur tukur geciyor yanlız.
mesala boşta kalkış yapcam 1. vitese tak diye geciyor veya hafif bi ara gazı vererek geciyor yoksa debriyaja basayım 1. vitese takayım
genede boşta oluyor hafif cok az bi gaz veriyorum ara gazı gibi 1. vitese takıp dvm ediyorum.
yardımlarınız icin şimdiden tşk ler.