İşte en mantıklı cevap
yok yok ne fw ler nede rw ler mesele değil doğru herzaman doğrudur ama kim kabul eder kim etmez o değişebilir ve en büyük mesele herkezin bir doğrusu vardır asıl doğruda bir tanedir...
doktorlar gerçeği söyler söylemez doktoruna göre değişir ve ben size gördüğüm bir manzarayı anlatayım bakında karar verin sonra herkez bi daha yorum yapsın....
doktorlar doktor olurken doğruyu yapıcaklarına ve söyliyeceklerine hipokrat yemini diye bi yemin ederlermi ederler... en azından benim bildiğim öyle bişey....
ben bir kaç yıl önce bir sağlık lokali diye bir yere gittim ve birde ne göreyim:cyclopsan
biralar ve içkiler neyse ve içerisi bir dünya sigara dumanı orada kim doktor kim memur kim sağlık memuru bilemem gördüğüm manzara buydu.
doktorlar sigara kanser yapıyo içmeyin derler kendileri içerler v.s v.s birayı bile böbrek kumu döker diye tavsiye ederlerse hangi doktoru dinliyececez kardeşim:silent:
bizler herşeyi asıları ile sahteleri karıştırmış bir hayat yaşıyoruz yani herşeyimiz sanal, kendimize zihnimizde bir dünya kuruyoruz ve onun içinde yaşamaya çalışıyoruz benim dünyam bu diyoruz ardındanda...ilginç...
tostla büyüyüp tetsle yetişen bir nesil olduk kola diye bişeyler çıktı çıkalı millet sofrasından düşürmüyor biri çıksında kolanın faydalarını anlatsın bana yada zararlarını ama yok kimse yazamaz çünkü bilmez bilsede uygulıyamaz vazgeçilmez oldu bunlar hayatımızda...
neyse hep olumsuzluklar yazdım ama derçekleri kimse söylemiyor söylenilsede kimse inanmıyor o yüzden fazla birşey söylemeye gerek yok bizler deneme yanılma usulü yaşamayı seviyoruz varında böyle yapın ne diyelim...:cat: