evet arkadaşlar hoşbulduk herkese slm. kendimden bahsedeyim sizlere
istanbul bağcılarda oturuyorum, ve bayrampaşada özel bir şirkette çalışıyorum. 1981 Bağcılar doğumluyum. 1.70 boyum kilomda 69.
motorla ilk tanışmam üniversite yıllarında oldu arkadaşımın racing cross motoru vardı cileria marka, üniveristeye gidip geliyoduk bende arkada artçı takılıyodum.
çok zevkli gelmişti. çok istememe rağmen alamamıştım üni. yıllarında.
Tabii daha sonra üni. bitti askerlik bitti Allah'a şükür çalışmayada başladık. Geçenlerde kız arkadaşımla sarıyer tarafında geziyorduk arabayla beşiktaş falan derken Allahım park yeri yok trafik okadar yoğunki bide sahilde nispet yaparcasına küçük scooterlar vız vız geçiyo... ohhh dedim ya işte budur motora tekrar hevesim geldi ve scooter motor almaya karar verdim. Biraz araştırmadan sonra bağcılarda bi sürücü kursuna kayıt oldum B ehliyetim +A2 için herşey dahil 350 ytl fiyat çıkardılar (sizce nasıl fiyat?) Ama bayağı motor konusunda kararsızım
1.)ilk omtorum olacak sıfırmı alsam(rodaj önemli çünkü?)
2.)hangi marka alsam ? (honda suzuki yamaha gileria peugeot vb param yetmiyo maddi imkansızlıklardan dolayı 2000 ytl ile sınırlı param)
3.)çin malları biliyorum iyi değil ama param ona yetiyo ayrıca (çalıştığım Şirkette teknik servis olarak çalışıyorum tabi ki motordan anlamam fakat elimiz pense tornavida tutar

bilmem yararı olurmu?
4.)sıfır kutusunda orjınal ps3 üm var 40Gb eğer olurda ikinci ele girersem yani takasta düşünüyorum.(çünkü pc yi upgrade ettim oyunlarımı onda oynuyorum.)
yazı biraz uzun oldu kusura bakmayın...