herkese slm arkadaşlar bugün katıldım aranız merhabalar

Hoşgeldin aramıza inşallah güzel vakit geçirir ve iyi dostluklar kurarsın:cat:
Biraz kendinden söz etseydin iyi olacaktı:wiinkk:

hoş geldiniz...:cat:

kimsiniz nerde otorur ne yer ne içersiniz:p

hoşgelsin arkadaşım sefalar getiridn
kimsin? necisin? nerden geldin? nereye gidiyon?

evet arkadaşlar hoşbulduk herkese slm. kendimden bahsedeyim sizlere
istanbul bağcılarda oturuyorum, ve bayrampaşada özel bir şirkette çalışıyorum. 1981 Bağcılar doğumluyum. 1.70 boyum kilomda 69.
motorla ilk tanışmam üniversite yıllarında oldu arkadaşımın racing cross motoru vardı cileria marka, üniveristeye gidip geliyoduk bende arkada artçı takılıyodum.
çok zevkli gelmişti. çok istememe rağmen alamamıştım üni. yıllarında.

Tabii daha sonra üni. bitti askerlik bitti Allah'a şükür çalışmayada başladık. Geçenlerde kız arkadaşımla sarıyer tarafında geziyorduk arabayla beşiktaş falan derken Allahım park yeri yok trafik okadar yoğunki bide sahilde nispet yaparcasına küçük scooterlar vız vız geçiyo... ohhh dedim ya işte budur motora tekrar hevesim geldi ve scooter motor almaya karar verdim. Biraz araştırmadan sonra bağcılarda bi sürücü kursuna kayıt oldum B ehliyetim +A2 için herşey dahil 350 ytl fiyat çıkardılar (sizce nasıl fiyat?) Ama bayağı motor konusunda kararsızım
1.)ilk omtorum olacak sıfırmı alsam(rodaj önemli çünkü?)
2.)hangi marka alsam ? (honda suzuki yamaha gileria peugeot vb param yetmiyo maddi imkansızlıklardan dolayı 2000 ytl ile sınırlı param)
3.)çin malları biliyorum iyi değil ama param ona yetiyo ayrıca (çalıştığım Şirkette teknik servis olarak çalışıyorum tabi ki motordan anlamam fakat elimiz pense tornavida tutar:) bilmem yararı olurmu?
4.)sıfır kutusunda orjınal ps3 üm var 40Gb eğer olurda ikinci ele girersem yani takasta düşünüyorum.(çünkü pc yi upgrade ettim oyunlarımı onda oynuyorum.)
yazı biraz uzun oldu kusura bakmayın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eger 2000 ytl paran varsa ve sifir almak istiyosan asya 19a yi onerebilirim bi ara 1800 e bile gormustum o motoru 150 cc ama cok iyi bakman gereken bir motor bence fazla hor kullanmaya gelmes:cat:

bak cakalaz arkadaşım sen beni anlıyosun, diyorum bende her scoter olmaz diye ama çevremdeki arkadaşların bazıları anlamıyo beni. küçük kalıyo çoğu motor iki kişi için zaten şu su taşıdıkları motorlarıda beğenmiyorum diğerlerinede param yetmiyo iş kaldı ozaman temiz az kilometrede zc bulmaya ve ps3 ile birlikte takasa girmeye değilmi ?

Valla bence mantıklı bir seçim ZC.. Ama alabiliyorsan sıfırını al ; Rodajını kendin tamamla ki için rahat olsun :cherry: zat DA güzel ama kullanıcı tanıdığım hiç yok.. ZC kullanan arkadaşım war gayet de memnun.. sadece yağ deişimine gidiyo servise :bounce: Yalnız ZC topic inde biraz şikayet varmış neden anlamadm ama .. Sen yine istediğini aL :) Çinli veya japon ; Sen motora nasıl bakarsan öYLe performans alırsın :)

cvplar için saol kardeş

Valla bence mantıklı bir seçim ZC.. Ama alabiliyorsan sıfırını al ; Rodajını kendin tamamla ki için rahat olsun :cherry: zat DA güzel ama kullanıcı tanıdığım hiç yok.. ZC kullanan arkadaşım war gayet de memnun.. sadece yağ deişimine gidiyo servise :bounce: Yalnız ZC topic inde biraz şikayet varmış neden anlamadm ama .. Sen yine istediğini aL :) Çinli veya japon ; Sen motora nasıl bakarsan öYLe performans alırsın :)

aynen öyle dostum katılıyorum sana motora sen nasıl bakarsan oda öyle bakıyo sana rodaj çok önemli zc nin forumunu okudum neredeyse tamamını genellikle 500 km yani ilk yağ değişimi olmadan 40-50 km yi geçme ve kesinlikle artçı alma arkana diolar kitapçıkta bunu diyo
1000 km den sonra ancak artçı alabilirsin ve biraz biraz gaz verirsin diolar
vidaları falan gevşiyomuş falan filan 2000 ytllik motor altı üstü tabiki bir honda gibi olmayacak Allaha şükür elimiz tornavida tutuyo kardeş hallederiz o tarz sorunlarını cevapların için çok saol kendine iyi bak

Hadi bakalım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. İnşallah istediğin motoru alırsın :)Motoru alır almaz uzun bir yola cık gel 1 günde rodajı tamamlanır 1 hafta sürmeden :) Kız arkadaşını fazla bekletme :cherry:Kıskanır valla :cherry:

Görüşmek dileğiyle :)

evet buakşam gitim motorumu aldım bukadar araştırmadan sonra suzuki an 125 aldım. 2007 model kdv + ötv dahil 2375 kredi kartına 12 taksit mavi renk ehliyetede fazla bişey kalmadı ehliyetten önce küçük küçük test sürüşleri yaparım artık iyi akşamlar kazasız sürüşler arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar