Herkese Selamlar...

Arkadaşlar merhaba.İsmim Şekip,Bursa'da yaşıyorum Balıkesir'de okuyorum(Son 1 Ayım).Uzun bir zamandır forumda sürekli konuları takip ediyorum ve sayenizde motorsikletlerle ilgili birçok fikir ve bilgi sahibi oldum.Şimdilik bir motorsikletim yok hatta A2 ehliyetimde yok ama Allah izin verirse en yakın zamanda ehliyet alarak bu koca dünyaya küçük bir adımla girmek istiyorum...

hoşgeldin.. foruma girdiysen aşk başlamış demektir bir gün mutlaka a2 ehliyetinde bir motorsikletinde olur...

Kesinlik öyle oldu.Bir gece can sıkıntısıyla buldum burayı ve okumaya başladım ama böyle bir etki göstereceğini tahmin bile etmiyordum...Daha önce sadece artçı olarak bindim motosiklete oda 5 defadır max.Ama şimdi bi motor sesi duysam yanımdan bi motor geçse arkasından koşakoşa gidesim geliyor:cherry:.Son iki aydır gece-gündüz resmen ilk motosikletime sahip olmanın hayaliyle yaşıyorum...

Hoşgeldin Şekip keyifli paylaşımlar dilerim,düşündüğün bir marka model var mı ?

hoşgeldin kardeş sağdan ilerde boş yerler var......:rendeer::queen:

Hoşgeldin hemşerim...
Bu sıralar Bursa'dan çok fazla arkadaş görüyorum o da ayrı mutluluk:)
inşallah ehliyeti ve motorunu en kısa zamanda alırsın...

hepinize teşekkür ederim...temmuz ortası okul bitiyo Bursa'ya döndüğüm gibi ehliyeti almaya çalışacağım...Cruiser tarzı bi motor düşünüyorum ilerisi için yüksek ihtimalde çin malı bişey olur.Araştırıyorum,okuyorum bilgileniyorum bakalım.İnsanın hiç bilmediği bi konuda bi sıkıntısı olursa çevresinde yardım edecek insanlar olduğunu bilmesi çok güzel bi duygu şimdiden birkez daha teşekkürler ediyorum.(ilerde çok şişiricem galiba kafalarınızı)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar