Herkese Selam :)

hoşgeldin kardeş. nick name in de güzelmiş. dikkat et ergenekoncu demesinler.:))

hosgeldin aramiza umut.bende 13 sene izmirde yasadım izmirli sayılırım ama suanda antalyada okuyorum izmir burnumda tütüyo valla.umarım hayalındeki motora kavusur mutlu mesut yasarsın.allah kaza bela vermesin.. :rendeer:

Vaaaaaaaayyyyyyyyyyy Atatürk çü bir gencimiz gelmişşşşşşşşş, hoşgeldin dostuum !!! İmzan, nickin, avatarın, yazın, kısacası sen harikasın ! Hoşgeldin Umut. İşte senin gibi gençleri görünce geleceğe daha Umutla bakabiliyorum yaaaa, sabah sabah çok sevindim valla :) :)

hoşgeldin kardeşim:rendeer: kanım ısındı sana birden nickini görünce :) bunu çekemeyen insanlar elbet vardır..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkese bu müthiş karşılama için minnettarım:rendeer::rendeer: Hepinize çok teşekkür ederim:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:48 AM ----------

hoşgeldin arkadaşım bende ege üniversitesi otomotiv bölümünde 2. sınıfa geçtim kampüste karşılaşırız arada yaa :)

Tabi neden olmasın :) Fakat ben 2. Ögretim öğrencisiyim. Mağlum hayat şartlarından biride hem okumak hem çalışmak oldu. Başımızdaki hükümet sağolsun:farao:

hemen siyaset yap bakalım devam et........

Amacım siyaset değildi.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 PM ----------

hoşgeldin umut.. :rendeer:

Hoşbulduk Kadir(sanırım isim):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 PM ----------

150cc Maxi Scooter'ım var. Değiştirmek için vakit kolluyorum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar